Torsdag 5/1

05 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Dagen handlar om att våga tro på sig själv och ta ut svängarna lite extra. Du har fått nya förutsättningar men det hindrar inte dig från att fortsätta på ditt spår, det behövs bara lite justeringar för att anpassa sig till det nya.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte i toppform men du försöker att hänga med i det som händer omkring dig. Stora förändringar gör den trygghetstörstande Oxen lite oroad och det kan hända att du känner dig en smula osäker, särskilt på saker som rör arbetet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar bra. Du får igenom ett önskemål som du har och du känner att du äntligen är på rätt väg. Under eftermiddagen försöker du hitta något fint till någon som du tycker om. Kvällen handlar om att ta hand om en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Du är orolig över en person som du inte sett på länge. Du funderar över om hen har förändrats, men du bli glad när du upptäcker att din vän är den samma trots all tid som gått mellan gångerna ni setts. Kvällen blir sentimental men trevlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du visar dina vänner en genväg som är smart men kanske inte helt genomtänkt. Det blir bra till en början men sedan upptäcker ni att det som var tänkt att spara tid i själv verket försenar. På kvällen skrattar du och dina vänner gott åt ditt misstag.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns personer som du inte träffar så ofta nu för tiden och det är både bra och dåligt på samma gång. Det är bra för det visar på att du har annat som du tycker är viktigt i ditt liv, och dåligt för att du missar en hel del roligt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar riktigt segt. Du har inte ork att ta tag i allt som sker omkring dig, både små och stora problem blir jobbiga för din del. Under eftermiddagen känns det bättre och du får dessutom beröm för en insats som du gör vilket känns jättebra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du intresserar dig mycket för vad andra gör och ibland glömmer du bort vad du själv är på väg. Idag är en sådan dag då forskar en hel del i dina vänners intriger och problem, men glömmer bort dina egna. Du har själv viktiga besluta att fatta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är trött på att springa andra personers ärenden och det resulterar i ett utbrott från din sida. Det finns gränser för hur mycket din vänliga sida kan utnyttjas. Du är en bra vän, men du har temperament och du ogillar tanken på att bli utnyttjad.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir precis som du tänkt dig den, lugn och skön. Du överväger olika aktiviteter, men till slut blir det bara det nödvändigaste som blir viktigt, allt annat skjuter du upp. Under eftermiddagen kommer en vän med ett frestande erbjudande rörande kvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött och har svårt att motivera dig att göra någonting. Det blir en lugn dag som fokuserar på mindre projekt och lagom avancerade uppgifter. Kvällen handlar om att ta för sig i olika sammanhang och att våga vara kaxig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du saknar någon mer än du vill erkänna. Den här personen finns i ditt liv i vardagen, men ni har inte så mycket kontakt när ni är lediga. Det kan röra sig om en kollega eller någon du känner genom ett fritidsintresse. Våga ta kontakt och föreslå att ni ska göra något tillsammans.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons