Fredag 6/1

06 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intensiv fredag där mycket kretsar kring vad som är rätt och fel. Du har starka åsikter och lätt för att få fiender så se upp. Under eftermiddagen och kvällen får du en chans att göra en vän lite extra glad.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite lättsammare än resten av veckan. Du känner dig ovanligt full av energi och du vill göra saker den här dagen. Det är inga större projekt, men du avslutar en hel del saker som du påbörjat under hösten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ingen tvingar dig att göra någonting och det känns nästan lite tråkigt. Just nu skulle du inte ha något emot ett rejält gräl med dina medarbetare eller chefer om inte för annat än att rensa luften en smula. Kvällen blir omväxlande.

Kräftan 21/6-22/7

Mycket i ditt liv kretsar kring ekonomin och din förmåga att dra in pengar. Det är mycket utgifter just nu så det gäller att du håller i plånboken. Din kreativitet är enorm just tack vare Månens position och det kan hjälpa dig att hitta smarta sätt att spara pengar på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt försiktig när du blir ombedd att välja sida i en konflikt, det här är inte din strid och du vill egentligen inte bli indragen, men du kan inte hålla dig helt neural eller. Här gäller det att hitta en balansgång som fungerar för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra men inte särskilt spännande. Just nu kretsar ditt liv kring billiga nöjen små glädjeämnen i vardagen. Det kan vara allt från en god hemlagad middag till en hemmabiokväll med kompisarna. Den här fredagen blir trevlig och överraskande rolig.

Vågen 23/9-22/10

Du vill säga ifrån till en vän eller chef som sätter sig på lite väl höga hästar för din smak, men det kan du inte eftersom det skulle förstöra en plan som du har. Här gäller det att spela sina kort rätt och inte tveka när din chans kommer.

Skorpion

Det blir en bra fredag där du fokuserar på utomhusaktiviteter och att ha roligt. Har du möjlighet som testar du skidåkning, skidskor eller andra vinteraktiviteter. För dig är det viktigaste den här dagen att komma ut och röra på dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handlar om att våga vara sig själv även om du inte känner att du passar in i ett visst sammanhang. Du kommer inte vinna något på att spela någon du inte är idag så slappna av, lita på din charm så kommer allt att gå bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Vissa vänner är mer värda idag och det inser du idag. Det blir en tuff läxa, men inte värre än du kan hantera den. Du vet vem du kan lita på och vem du inte ska anförtro hemligheter. Det positiva med det hela är något som du inte alls kunnat förespå.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite retlig idag och det kan bero på att du inte mår så jättebra. Försök att kontrollera ditt humör så att du inte säger eller gör saker som sårar andra. Kvällen blir underhållande på ett lagom intensivt sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hantera konflikter just nu även om de är ytliga och mest beror på en urladdning efter alla helger. För dig blir det en delvis jobbig dag eftersom du medlar mellan personer som inte lyssnar på dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons