Lördag 7/1

07 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska tråkig lördag eftersom du tvingas ställa in vissa planer som du har. Det kan vara du eller någon annan som blivit sjuk och därför måste du ändra på dagens aktiviteter. Är det du som är krasslig så ska du hans om dig själv och kurera dig ordentligt. Tillåt dig att få tid på dig att bli frisk.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen är du inte på humörför några större utsvävningar. Du tycker det är ganska skön att vara hemma och ta det lugnt. Om du är tvungen att ge idag ut försöker du att korta av din utflykt så mycket som möjligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser fram emot att få till en förändring i ditt liv. Det kan vara allt från ett miljöombyte i form av en resa till att byta arbete eller borstad. Just nu finns det en rastlöshet i ditt tecken som gör att du vill vidare, se nya saker och växa som människa.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är på ett väldigt dåligt humör på morgonen men något händer under förmiddagen som förändrar allt. I slutänden blir det en riktigt trevlig dag där familj och vänner spelar en stor roll. En familjemedlem har en rolig överraskning åt dig den här dagen.

Lejonet 23/7-22/8

Du är trött och slutkörd och det enda du vill är att vila, sova och att ta det lugnt. Är du ledig och fri från åtaganden ska du passa på att unna dig en riktig lat dag där du äter frukost, lunch och middag i sängen. Om du måste ut så försök att komma hem tidigt och se till att inte stressa.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intressant på flera sätt. En vän bryter ett löfte, en släkting gör något smått skandalöst och en ung bekant överraskar med information som kan vara nyttig att ha framöver. Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig, men den blir spännande.

Vågen 23/9-22/10

Du har massa idéer men du har inte riktigt tid att förverkliga alla. För dig är det viktigt att kunna selektera fram vad som egentligen är viktigast för dig och fokusera på de sakerna. Det finns en risk att du blir lite förvirrad i annat fall.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du njuter av uppmärksamhet, även om det inte är den uppmärksamhet som du egentligen vill ha. Den person som du vill komma närmare ligger för tillfället utom din räckvidd, men du är inte den som ger upp, du väntar in rätt tillfälle.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen fokuserar du på dina när och kära. Oavsett om du planerat aktiviteter med din familj eller bara tillbringar dagen med din partner så blir den här lördagen härlig och väldigt intim. Under kvällen är det du som får en fin komplimang.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir inte som du tänkt dig, men den blir bra ändå. Lite förändringar i planerna kan få dig ur balans tillfället, med sedan återvänder ditt goda humör och då vänder allt och det blir ren riktig toppenlördag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg och besviken på en vän som inte vill det du vill. Ni har haft en överenskommelse, men det verkar vara du som tar den på allvar, inte din vän. Det du tolkade som ett löfte anser din vän var mer ett vagt kanske. Ni måste reda ut vad som egentligen gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill inte vara i centrum idag utan drar dig undan både dina vänner och din familj. Det handlar inte om att du är ledsen eller arg, du behöver bara få vara ifred och fundera lite över livet. Under eftermiddagen eller kvällen känner du dig mer social igen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons