Måndagen 9/1

09 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen undrar du om en av dina chefer kan hjälpa dig att lösa ett dilemma som du har. Det handlar om en uppgift som du inte vill göra men som ligger hos dig just nu. Du vill göra ett byte men frågan är om din chef godkänner det.

Oxen 20/4-20/5

Det blir segt att komma i gång den här måndagen. Du har vilat en längre tid antingen på grund av ledighet eller sjukdom och nu har du svårt att hitta tillbaka till din vanliga rytm igen. En konflikt mellan dig och en kollega verkar vara på väg att ebba ut och ni har en bräcklig vapenvila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undersöker möjligheten att göra en rockad i din vardag. Genom att flytta en fritidsaktivitet till en annan dag kan du effektivisera både jobbet och din lediga tid. Det är inte säkert att du får som du vill, men du försöker i vilket fall som helst.

Kräftan 21/6-22/7

Du slits mellan förnuft och känsla. Du vet vad som borde vara det bästa för dig och hur du borde agera i ett visst sammanhang, men dina känslor säger något annat. Ditt problem är det du vill ha ligger utom räckhåll för dig just nu och det du kan få är inte alls lika intressant.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra måndag om du undviker att bli arg. Ditt temperament styr till stor del av Mars just nu och kan vara lite lynnigt. Försök att gå undan när du känner att du bli arg oh uppretad. Kvällen bjuder på en hel del intressant information.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här måndagen försöker du få lite mer struktur på jobbet. Så här efter alla helger har det varit en del oordning, men nu försöker du se till att allt löser sig så bra som möjligt. På kvällen vill en vän träffas för hen har något att berätta.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika svar på din fråga så det kan bli lite förvirrande. Mycket handlar om att du inte alltid kan få raka svar utan sanningen är mer nyanserad än svart och vitt. Här gäller det att reda på så mycket fakta som möjligt och sedan göra dig en egen bild av situationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Pengar är ett ständigt problem för dig. Det finns så mycket som du vill ha, men inte så mycket som du kan få just nu. Under den här måndagen försöker du lägga upp en budget inför våren så att du kan börja spara till en dröm som du har.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du funderar mycket över en vän som du just tagit upp kontakten med igen. Den här personen har alltid intresserat dig bara för att hen är så udda och nu kan du inte låta bli att fördjupa er vänskap ytterligare.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir ganska rolig inledningsvis. Det är kul att vara tillbaka på jobbet och träffa alla kollegor igen nu när de flesta är tillbaka efter olika ledigheter. Eftermiddagen blir seg och kvällen bjuder på något högst oväntat. Du får en fråga som gör dig förvånad glad och lite oroad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ställer krav på dina medarbetare och det är inte alltid så uppskattat. Många tycker att du borde sköta dina egna affärer och kan inte se varför du är bättre ämnad att leda än vad de är i just det här fallet. Du måste utnyttja din diplomatiska talang.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen börjar ganska bra men sedan händer något som gör dig irriterad. En person som du tycker om umgås med, i dina ögon, fel personer och det får dig att se rött. Att bli arg kommer inte att hjälpa i den situationen . Du måste få din vän att hitta tillbaka till dig och era gamla vänner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons