Tisdag 9/1

09 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tar du tag i något som är trassligt i ditt privatliv. Det är en relation som inte är riktigt sund och som du vill få rätsida på. Det verkar som du har en vän som vill vara mycket mer än bara vän för dig, men du vet att du aldrig kommer att känna något för hen.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att vara kreativ och om att upptäcka nya saker. Det blir en underbar dag med massor av skratt och härlig stunder. Är du förälskad så känns livet extra härligt just nu, men annars så lever du mycket för närheten i vänskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du flyr in i dig själv idag. Du behöver få ett avstånd till vardagen för att kunna reflektera över vad det är som är viktigt egentligen. Du har kommit fram till att det finns vissa saker som du måste förändra för att börja trivas i din vardag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en längtan i ditt tecken som blir starkare och starkare för varje dag. Ditt största problem är att du försöker trycka undan det du känner och då blir effekten den motsatta. Om du är ärlig mot dig själv skulle situationen bli enklare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om olika val och om att ibland måste man välja bort för att komma vidare. Det är inget enkelt beslut du gör, men du känner att du står inför ett vägval och då finns det ingen annat sätt än att ta ett kliv framåt mot det okända.

Jungfru 23/8-22/9

Du är den person som människor vänder sig till för at få praktiska råd och det märker du av idag. Det blir en intressant dag då du får höra många hemligheter varav en del kan vara lite chockerande. Kvällen bjuder på variation.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som ibland blir lite väl ivrig och då gör du dumma saker. Idag drar du en förhastad slutsats om en situation som du egentligen inte alls är involverad i. Kvällen handlar om att visa respekt och om att ta initiativ.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill oftast ha det du inte kan få och så är det just nu. Som singel trånar du efter en person som tycker om dig, men inte vill vara mer än din vän. Du tror att du kan omvända hen, men problemet är att hen redan har gett sitt hjärta till någon annan även om hen är singel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en händelserik dag som fokuserar mer på skvaller än på produktivitet. Just nu är tempot lågt på jobbet och då blir skvaller det som får tiden att gå. Sänk dig inte så lågt att du frossar i någon annans olycka, även om det är en person som du ogillar.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lite annorlunda. Du provar på något nytt och det känns både roligt, skrämmande och intressant på samma gång. När det gäller privata relationer försöker att inte grubbla så mycket över dem utan leva här och nu i stället. Du vill ta en dag i taget.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra tisdag där fokus ligger på att ta det lugnt och hålla ett lagom tempo genom dagen. Du kan lätt bli ivrig när du håller på med något du tycker är intressant och då är risken att du släpper allt för just den här passionen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag grubblar du en del över livet. På något sätt är din vardag en aningen grå just nu. Det händer inget som du tycker är intressant och du längtar efter att få vara någon annanstans med någon annan person.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons