Tisdag 10/1

10 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen lyssnar du inte på vad en kollega försöker få dig att förstå. Du har dina egna idéer och det gör att du stänger ute alla andras råd oavsett om de är bra eller dåliga. Det är bra att du är en nytänkare, men det vore ännu bättre om du kunde kombinera dina idéer med någon annans erfarenhet.

Oxen 20/4-20/5

Du tar steget ut ur din varma kokong och in i verkligheten idag. Det blir ett brutalt men ärligt uppvaknande som du på sätt och vis upplever som ganska skönt. Du får möjlighet att skapa förändringar och bygga vidare på gamla idéer som du släppt av tidsbrist.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar kanske inte så som du tänkt dig. Det finns en stor risk att du försover dig den här tisdagsmorgonen och det skapar en del problem. Under eftermiddagen får du möjlighet att kompensera för den sena inledningen på dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är uppkäftig och det vet du om, men du kan inte låta bli att provocera. Det finns särskilt en person som irriterar dig något fruktansvärt. Den här kollegan vet precis vilka knappar hen ska trycka på för att reta upp dig. Det räcker med en blick eller ett tonfall för att få dig rasande.

Lejonet 23/7-22/8

Du är trött och irriterad på att en person aldrig kan hålla sina löften. Det handlar om att hen är slarvig och inte prioriterar lojalitet på samma sätt som du gör. Ni måste diskutera era värderingar om er vänskap ska kunna fortsätta på ett bra sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om siffror och ekonomi. Du har svårt att hänga med i alla vändor, men du tycker det är roligt att försök förstå. En kollega hjälper dig att sätta dig in lite ytligt i problematiken och det är du tacksam för. Du lär sig snabbt.

Vågen 23/9-22/10

Som Våg undviker du konflikter i alla lägen och dras du in i en så har du svårt att välja sida. Ditt största problem är att du tycker nästan om alla människor och har svårt att välja bort en person till förmån för en annan. Idag tvingas du att välja och det avskyr du.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt flirtig idag, särskilt mot en person som både attraherar och irriterar dig på samma gång. Du vill se hur lång du kommer med din charm och det är inte särskilt långt eftersom just den här personen inte är så lättduperad.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att inte dagdrömma just nu. Det finns något eller någon som du finner betydligt mer lockande än vardagliga uppgifter och därför vandrar dina tankat ständigt iväg. Kvällen bjuder på en trevlig nyhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du upptäcker att det finns en person som du tycker lite extra mycket om just nu och det överraskar dig väldigt mycket. Den här personen har krupit innanför dit skinn och hen tänker inte backa även om du blir kall och avvisande. Hen vet att du kommer att ändra dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig och annorlunda tisdag där du får utlopp för din kreativitet och ditt nytänkande. Du har så mycket som du vill göra, men så lite som du hinner med eftersom ett engagemang på fritiden tar upp det mesta av dina kvällar just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen inleds med att du blir arg och slutar med att du blir ännu mer ilsken. Det är en släkting eller vän som gör något som är destruktivt emot sig själv och det finns inget du kan göra för att stopp hen. Det är inte ditt krig, din vän måste lära sig av sitt misstag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons