Onsdag 11/1

11 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Hur du än försöker har du svårt att hitta motivationen den här onsdagen. Du jobbar hårt på att få det som du vill ha det, men inget går riktigt som du tänkt. Här gäller det att låta Månens kreativitet ta över och våga improvisera lite mer.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte så lätt att ha att göra med under förmiddagen. Du trött och irriterad. Ditt humör blir bättre när du får något att äta. Då lever du upp igen. Under kvällen får du en idé som du vill testa. Det tar tid att utveckla din idé, men du vet att det kommer att vara värt det i slutänden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en lättsam charm över ditt tecken idag. Du har så mycket att ge och just nu gör Venus dig tillgänglig och attraktiv. Som singel är det här en bra period att flirta. Har du ett förhållande så investerar du en hel del kärlek i det idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill mer än vad du kan sätt ord på idag. Det finns en längtan i ditt tecken som kommer sig av att du inte riktigt lyckas att förverkliga din dröm. Det du vill ha ligger precis utom räckhåll för dig och det gör dig frustrerad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite tankspridd den här onsdagen och det resulterar i att du inte riktigt får till arbetet så som du vill. En kollega är irriterad på att du inte lyssnar ordentligt och det finns en risk att hen klagar inför chefen. Använd dig av din diplomatiska talang för att slingra dig ur den här situationen.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du arg och besviken på att det aldrig blir så som du vill. Du har längtat efter något som blir inställt i sista minuten och det gör dig ledsen. Ersätt den planerade aktiviteten med något annat istället för att sura.

Vågen 23/9-22/10

Dagen kretsar kring att lösa ett problem. Det blir en bra dag där fokus ligger på logik snarare än på fantasi och kreativitet. Om du bara arbetar metodiskt kommer du att vinna en hel del fördelar under onsdagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt splittrad just nu. Det finns en person som kan konsten att irritera dig väldigt mycket samtidigt som hen intresserar dig så pass att du inte kan sluta tänka på personen ifråga. Det finns ett djup att utforska hos hen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara sann emot sig själv och inte ljuga om sina känslor oavsett om de är positiva eller negativa. Ibland drar du en vit lögn för att inte såra dina medarbetare, men idag är det bättre om du är rak så undgår du onödiga missförstånd.

Stenbocken 22/12-19/1

Du dagdrömmer en hel del just nu, men vad du inte vet är att din dröm är närmare sanningen än du tror. Om du bara vågade lite mer skulle du kunna vinna en hel del. Tänk på att i krig och kärlek är allt tillåtet, i alla fall så mycket som din personliga moral tillåter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugn idag. Att stressa kommer inte att hjälpa din situation nämnvärt så det är bättre att jobba på metodiskt än att jag upp dig själv över något som du ändå inte kan påverka. Kvällen handlar om att planera våren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt stolt av dig just nu och det gör det svårt att svälja en förolämpning oavsett hur nyanserad den än är. Du blir sårad, arg eller bara iskall till försvar mot din kollegas något plumpa kommentar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons