Torsdag 12/1

12 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Du blir ledsen när en vän backar undan från dig. Du trodde att ni kunde prata om allt, men det visar sig vara svårt att diskutera djupare och mer personliga saker med den här vännen. Hen blir skrämd av intimitet och drar sig undan.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du lite stressad. Det är inte det att du har mycket att göra, men många små projekt tillsammans gör situationen lite jäktig. På eftermiddagen möter du en person som imponerar på dig med sin faktakunskap inom ett visst område.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är motsägelsefull och ganska opålitlig idag. Pluto skapar den här ambivalensen hos dig och föder en osäkerhet som präglar hela dagen. Kvällen blir behagligare än dagen. Då unnar du dig lite välförtjänt lyx.

Kräftan 21/6-22/7

Idag visar du mer av dina känslor och det gör att du känner dig naken. Alla omkring dig ser vad du vill säga utom den person som du vill öppna dig för. Hen är för tillfälligt blind för dina signaler, du måste vara ännu tydligare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din charm är din räddningsplanka idag när du gör fel. Du blandar ihop olika fakta och det resulterar i ett kaos. Under eftermiddagen kommer en vän till undsättning och hjälper dig att reda ut den här härvan.

Jungfru 23/8-22/9

Du får för dig att gå emot en chefs beslut och det blir inte så bra. Du har visligen goda skäl till att agera så som du gör, men din chef väljer att se olydnaden framför orsaken till ditt agerande. Du blir arg på din chef för att hen är så trångsynt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra onsdag där fokus ligger på att våga mer än andra. Genom att ta ut svängarna lite extra visar du att du har ett öga för det exklusiva och en förmåga att binda ihop detaljer på ett unikt sätt. Kvällen bjuder på fysiskt arbete.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag låter du din charm få fritt spelrum och det ger resultat. När du vill så kan du vara både vältalig och fantastsikt rolig. Den person som du försöker ställ dig in hos dras till din självklara utstrålning och din härliga humor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen börjar bra och slutar bättre. Just nu finns det ett härligt flyt i ditt tecken vilket gör att det mesta går din väg. Är du förälskad kan du inte låta bli att göra tokiga och roliga saker för din partner. Din uppfinningsrikedom är oändlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir en lång men bra dag. Du är på ett strålande gott humör idag även om du är lite trött. Det finns massor av karisma i ditt tecken just nu. Varför inte utnyttja den här fördelen till att lära känna lite nya människor?

Vattumannen 20/1-18/2

Någon pratar bakom din rygg och du bli arg på riktigt när du upptäcker det. Du trodde att den här personen var lojal och snäll, men det visar sig vara raka motsatsen. Hen vill bara ta över din roll i företaget så se upp.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ganska enformig. Det finns en del måsten som du bör leva upp till idag och det gör du bäst genom att vara korrekt och inte gå för mycket utanför ramarna. Kvällen handlar om att våga dominera i olika sammanhang.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons