Fredag 13/1

13 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Du är besviken på en vän som inte lyssnar så nog som hen borde göra. Det handlar om att vara exakt med den här personen. Om du är lite luddig när du uttrycker dig så tolkar din vän dina uttalanden ganska fritt.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir trevlig. Du njuter av att det inte är så högt tempo på jobbet just nu utan du kan koppla av lite. Under eftermiddagen får du möjlighet att lyxa lite extra, något som du anser att du förtjänar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska irriterad på att en person som du är bekant med alltid lyckas få fördelar medan du går lottlös. Det kan bero på att din vän är lite merframåt än vad du är och hen är inte rädd för att ta för sig av vad hen vill ha.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på väldigt gott humör idag och du charmar din omgivning lite extra. Du är modigare än vanligt och du visar tydligt med både gester och verbalt vad det är du vill ha. Under eftermiddagen får du en fin komplimang, men inte från rätt person.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är fredag och då är alltid Lejonet på festhumör. Det finns ingen som kan festa som ett Lejon. Du har vissa problem med kommunikationen på jobbett idag. Det du vill ha sagt kommer inte fram hela vägen till mottagaren.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att vara noggrann och att inte smita undan arbetet. Du brukar vara välorganiserad, men just nu har du lite svårt att fokusera dig. Det finns en hel del tankar om framtiden som snurrar i din skalle just nu.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir trevlig snarare än fantastisk. Det finns ett lugn över ditt tecken som gör att det mesta du tar dig an löper på smidigt. Undereftermiddagen finns det särskilt en person som du vill gratulera för att hen har gjort något bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar hem segern idag utan att veta varför. Du och en vän har haft en vänskaplig tävlig i prestation och det blir du som vinner. Din vän kan vara lite sur en tid, men det kommer att lösa sig på sikt. Kvällen handlar om kärlek.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen kretsar kring något som du bör kunna men som du glömt bort. Det rör sig om en arbetsuppgift och din chef är inte nöjd med att få lära ut en gång till. Kvällen blir roligare än dagen, då umgås du gärna med vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är speciell på många sätt. Du känner dig lite bortglömd i början av fredagen, men det ändras under dagen och du får en massa uppmärksamhet både från nära vänner och mer ytliga bekanta.

Vattumannen 20/1-18/2

Din förmåga att inte lyssna kan bli ditt fall idag. Någon är ute efter att sätta dit dig och det finns en risk att hen lyckas om du inte är lite mer uppmärksam. Kvällen blir mysig och familjär. Du njuter av trevligt sällskap och god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt arg på en person som du ligger i konflikt med sedan en bra tid tillbaka. Något har hänt som blossar liv i det gamla och gör att du återigen känner dig överkörd och sårad. På kvällen lägger du dagen bakom dig och går in för att ha kul.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons