Lördag 14/1

14 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Idag pratar du gärna om dig själv och om hur du mår. En vän kan bli irriterad och visa det genom beska kommentarer eller bara tystnad. Här gäller det att koppla på din finkänslighet och försöka tolka din väns signaler.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir lite stressig eftersom det finns så mycket som ska göras. Här gäller det att hålla ett högt tempo under dagen. På eftermiddagen eller kvällen är det nöjen som gäller. Då kan du äntligen slappna av och njuta av det du presterat under dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är nöjd med din situation just nu och det gör att du aktivt har slutat leta efter förändringar. Det blir en stimulerande lördag där mat verkar spela en betydande roll. Kvällen blir senare än du tänkt dig från början.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara utomhus så mycket som möjligt. Du njuter av frisk luft och lever efter mottot kläder efter väder. Under dagen kan du få problem med en ung släkting som har svårt att ta till sig av goda råd, hur väl än hen behöver dem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du genomgår en metamorfos just nu och det gör att du kan känna dig lite upp och ned. Du har många starka känslor inom dig och det är bra om du släppte fram några av dem så att trycket lättar lite.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra även om den knappast bjuder på några äventyr. Under lördagen får du en fråga som tar dig på sängen. Det här är det sista du förväntat dig från just den här personen. Kvällen handlar om att visa respekt

Vågen 23/9-22/10

Du är ilsken och det är inte så ofta det händer så dina starka känslor väcker respekt hos din omgivning. Under dagen får du möjlighet att rätt till ett misstag som du har begått. Det är alltid skönt med en andra chans.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska tråkig. Just nu lever du mer för vardagen även om arbetet är jobbigt. Du trivs med dina kollegor och därför längtar du ofta till måndagen igen. Under kvällen försöker du bekänna en lögn för en vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska gapig just nu men det beror på att du är lite obekväm med den sits du sitter i och då blir du högljudd för att dölja din osäkerhet. Dina vänner kan dig och blir inte förvånade, men det blir däremot främlingar.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen kretsar kring dig till stor del. Du njuter av uppmärksamheten även om den till viss del kan vara lite jobbig. Kvällen blir lugnare och du får en bra chans att varva ned ordentligt. Bli inte förvånad om en vän plötsligt hör av sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här lördagen fokuserar du på att få mycket gjort tidigt på förmiddagen så du har möjlighet att varva ned lite efter du är klar. Du verkar ha rätt mycket inplanerat den här dagen så den kan hända att du inte hinner med allt du vill göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen kretsar kring att du vill synas i ett visst sammanhang och det gör du bäst genom att våga lite mer. När du är blyg smälter du in i bakgrunden och syns inte så mycket. När du känner dig bekväm så är du ett under av skratt och charm.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons