Söndag 15/1

15 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

 

Väduren 21/3-19/4

Dt blir en härlig inledning på söndagen. Det finns massor av bra energi ditt horoskop just nu så vilket projekt du än startar upp så kommer du att lyckas. Har du familj cirkulerar mycket kring barnen annars är det vänner som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Du går emot alla när du säger att du inte vill vara med på olika aktiviteter. En del av dina vänner upplever dig som tillbakadragen och lite tvär, men saken är den att du har så mycket privat just nu att du uppskattar de stunder du får vara för dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Inget i ditt horoskop tyder på att du har fel i ett visst sammanhang men ändå har du en gnagande känsla av du något inte står rätt till. Det här tvivlet kan vara en föraning, men inte på något som rör dig själv direkt utan en ganska omtumlande indirekt händelse som drabbar någon du känner.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du har svårt att acceptera dina känslor just nu. Det handlar om att du har svårt att veta vad du vill och hur du ska hantera dina bekymmer. Som singel finns det någon du tänker mycket på, men du vill inte erkänna för dig själv vad den här personen betyder för dig.

Lejonet 23/7-22/8

Hur du än gör så känner du att du inte får ut det du skulle vilja av den här söndagen. Du har höga ambitioner men så händer livet och du är tvungen att tänka om. Ibland kan det vara bra att vara mer spontan och ta dagen som den kommer.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om moral och värderingar. Du har svårt att acceptera att en vän uttrycker sig rasistiskt eller sexistiskt, men samtidigt vet du att det är meningslöst att diskutera med den här personen. Det verkar vara någon som du känt väldigt länge och därför har kvar som vän.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna vara lite mer öppen med dina åsikter inför din familj. När du hela tiden försöker gömma dig bakom en korrekt yta så när du inte till den där riktiga gemenskapen där du känner en full samhörighet och du kan få vara precis så som du är. Spärren finns hos dig inte din familj.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner på dig att någon du står nära har trillat dit ordentligt. Fast du vet att personen ifråga inte har en chans så vet du att det just nu inte går att prata med din vän för hen är helt oemottaglig för logik just nu.

Skytten 22/11-21/12

Du satsar på sport och olika aktiviteter idag. Det blir en härlig söndag där du främst ser till att få mycket gjort hemma, men också hinner unna dig lite guldkant på tillvaron. Under eftermiddagen får du möjlighet att förändra ett val som du gjort.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en fridfull söndag där du tar det lugnt och njuter. Det finns inte så mycket att göra just nu så du passar på att vila upp dig ordentligt. Om du tränar är det här en bra dag att komma igång med lite motion. På kvällen får du en fin överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt bestämd på ett flertal punkter och det ger dig ett övertag eftersom du vet vad du vill, men det gör inte din vän. Underdagen får du möjlighet att visa lite nya idéer för din partner eller släkting. Din kreativitet mottas med entusiasm.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att säga ja och inte nej. Du är alldeles för ivrig på att backa undan och inte omfamna de erbjudanden som du får. Kvällen blir romantisk om du är kär annars blir den snarare gemytlig än romantisk.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons