Måndag 16/1

16 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska enformig. Du är trött efter en periodvis ansträngande helg och nu måste du ta tag i saker som du skjutit upp i förra veckan. Kvällen handlar om att få moralsikt stöd och råd av en vän .

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar bra och slutar bättre. Goda nyheter får dig att hoppas på framtiden. En vän gör dig mer inspirerad än du brukar bli och du känner att entusiasmen för jobbet vaknar till liv igen. På kvällen får du höra roliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är modigare än du brukar vara och det är bra. Eftersom du chansar lite den här dagen kan det hända att det blir lite fel, men det är också goda möjligheter att du lyckas med något som skapat problem för dig tidigare.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att finna dig till rätta i en ny situation. Det finns vissa parametrar som gör dig lite nervös och får dig att bete dig lite annorlunda emot vad du brukar bete dig. Under kvällen satsar du på idrott.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite blyg mot en relativt ny kollega. Den personen imponerar mer på dig än du egentligen vill erkänna och det gör att du inte helt och fullt kan släppa los i hens närvor. En chef försöker få dig att ta vissa arbetsuppgifter lite mer seriöst.

Jungfru 23/8-22/9

Du satsar hårt idag och det är bra. Om du vill lyckas så måste du visa vad du går för eftersom konkurrensen är mördande. Under eftermiddagen tar du tag i ett projekt som halkat efter under julen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en glädje och en optimism i ditt tecken som håller i sig trots att det är måndag och du har mycket att göra. Just nu betyder dina kollegor och dina vänner väldigt mycket för dig. Du ogillar att vara ensam och söker dig till större grupper.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir riktigt bra. Du är på gott humör och det finns vissa personer som får dig att må ännu bättre. Om du bjöd lite på din charm så skulle du kunna vinna många hjärtan idag men då måste du skippa sin tuffhet och gå på värme istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du söker dig tillbaka till dina rötter igen eftersom det gör dig trygg. Genom att umgås med människor som du känner utan och innan så vågar du slappna av och vara dig själv helt och fullt. En större investering kan ställa till lite problem med din ekonomi idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du försöker att få igång en konversation med en person som du beundrar och det blir lite stelt i början, men sedan flyter det på utan problem. Det handlar egentligen om att du är lite blyg och måste våga bryta isen innan du kan slappna av.

Vattumannen 20/1-18/2

Du genomgår en förändring just nu och det är både bra och dåligt. Det positiva är att du vet vad du vill och du tar avstånd från personer som inte är bra för dig till förmån för människor som du faktiskt vill ha i ditt liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period där du har svårt att agera även när du skulle vilja det. Det finns en spänning mellan dig och en kollega som man periodvis nästan kan ta på. Det är svårt att säga vad som skapar den här kemin, men du tycker den är jobbig och spännande på samma gång.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons