Tisdag 17/1

17 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Du blir arg på en kollega som bara lallar runt och inte gör någon nytta. Du vill ha effektivitet när du jobbar, men den här personen sätter de sociala bitarna framför att vara särskilt aktiv. Rak kommunikation är det enda som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lagom social och trevlig. Du har mer inspiration den här dagen än du brukar ha, tack vare Månens placering. Under eftermiddagen kan nyheter från en vän överraska dig rejält. Kvällen handlar om att mysa och ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte så effektiv som du skulle kunna vara idag, men du tycker det är viktigare att arbeta på dina sociala förmågor än att hela tiden vara effektiv. Under dagen kommer du ihop dig med en kollega som inte alls tänker som du gör.

Kräftan 21/6-22/7

Du har fastnat i ett nät av vita lögner som du inte vet hur du ska komma ur. Det började med att du inte ville såra en vän som har en gräslig klädsmak och nu har det byggts på under en tid med lögn på lögn så nu kommer du inte undan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du motsätter dig att bli körd med eftersom du anser att det inte finns någon som ska bestämma över dig. Lejon är alltid väldigt självständiga, särskilt idag. Under eftermiddagen får du lite trista nyheter som har med en semester att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Din fantasi brister rejält just nu och det märks på hur du presterar på jobbet. Du gör det du ska, men du är inte lika progressiv och drivande som du brukar vara. Just nu påverkar mörkret dig negativt. Försök att komma ut lite på dagarna.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir till vad du gör den till. Om du tänker positivt som kommer den att bli bra, men om du hela tiden förutsätter det värsta så har du en rätt så tuff tisdag framför dig. Kvällen handlar om att bli sams med någon som du bråkat med.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på variation och en hel del skratt. Du vill gärna se en ny gruppering i din vänskapskrets, men det är många ömma tår att trampa på om du ska få som du vill. Du är inte känd för din finkänslighet, men du lyckas ändå skapa en förändring i dynamiken.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra, även om den inte utvecklas så som du tänkt dig från början. Du har så många frågor till en vän, men din vän kommer med så få svar att det är frustrerande. Under kvällen satsar du på egentid och hemmamys.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tycker det är svårt att tolka signaler just nu och därför bli du lite förvirrad när någon plötsligt tar kontakt med dig och visar ett tydligt intresse. Det här var den sista personen på jorden som du skulle misstänka för att ha den här typen av känslor. Negativt eller positivt? Det beror på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ilsken och väldigt drivande idag. Något har inte alls gått så som du tänkt dig och det gör situationen lite besvärlig. Lägg till att en kollega inte vet hur hen ska bete sig så har du summan av den här dagen. Kvällen blir bättre.

Fiskarna 19/2-20/3

Du låter dig inte skrämmas av en kollegas trulighet. Tvärtom triggar det dig att försöka få personen ifråga på gott humör. Du tycker om att se din kollega skratta och du är villig att bjuda på dig själv bara för att hen ska må bra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons