Onsdagen 18/1

18 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Du förväntar dig inget svar från en bekant fast du ställt en fråga. Du vet att den här personen är mycket privat av sig och ibland väljer att ignorera frågor som hen tycker blir för personliga av sig.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att fixa med många små projekt. Dagen går fort och du älskar att ha mycket att göra. Under eftermiddagen experimenterar du lite med ett par idéer som du har haft. Se upp med en konflikt på jobbet som är på väg att spåra ur.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du uttrycker dig lite klumpigt och det kan såra vissa känslor. Om du är rakare i din kommunikation så kommer det att vara lättare. Under onsdagen gäller det att inte göra av med för mycket pengar. Ditt horoskop varnar för impulsköp.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska lång dag och du tvingas gå med på något som du egentligen vill tacka nej till. Oavsett vad det är du lovat att göra så kommer det blir ganska trevligt och du kommer inte att ångra att du följde med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen tar du tag i olika projekt och du går in med entusiasm. Det blir en rolig och omväxlande dag där fokus ligger på att hinna med utan att stressa. Kvällen bjuder på fysiska övningar så som idrott, gym eller något liknande.

Jungfru 23/8-22/9

Du underskattar en motståndares kompetens och envishet. När du väl upptäcker vad personen ifråga går för är det försent och hen har redan susat om dig. Det är inget att gräma sig för, bättre att du lär dig till nästa gång du är i en liknande situation.

Vågen 23/9-22/10

Du medlar mellan olika grupperingar idag och det går bra till en början innan någon får upp ögonen för din insats och tycker att du lägger dig i för mycket. Ibland kan det vara bra att hålla sig utanför interna bråk som du inte ha med att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rädd att göra fel och det märks inte minst på hur du agerar när du har ögonen på dig. Din stolthet och din värdighet är två parametrar som du ofta väger in i olika sammanhang. Det är synd för du skulle må bra av att kunna slappna av och vara dig själv lite mer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite långtråkig. Du längtar bort och försöker att smita iväg på dagen, om så bara för en timme för att byta miljö lite. Under dagen får du kontakt med en person som alltid får dig att le oavsett hur du mår från början.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du på ett sprudlande humör trots att du är trött på morgonen. När du är så här trevlig och social så vinner du många hjärtan. Under dagen märker du att en person som du känner lite ytligt tenderar att dyka på många olika platser där du befinner dig. Lite för många för att vara en slump.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar en del över en väns beteende. Du trodde inte att den här personen kunde vara så småsint som hen har visat sig vara. Du blir arg och besviken på personen ifråga och du är nära att bryta er vänskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir omtumlande och härlig. Du är kär, även om du inte medger det för dig själv. Har du ett förhållande är känslorna okomplicerade men är du singel så försöker du lura dig själv att du inte känner någonting fast hjärtat fladdrar varje gång hen är i närheten.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons