Torsdagen 19/1

19 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

 

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en bra dag då du fokuserar mycket på ditt privata liv. Du tar det lugnt och stressar inte även om du vet att det finns att göra. Har möjlighet så tillbringar du delar av dagen utomhus. Kvällen bjuder på trevligt umgänge.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att skilja rätt från fel och att våga tänja på gränserna. Det blir en rolig och innovativ dag som handlar till stor del om att våga ta för sig både när det gäller karriären och kärleken. Är du singel så går du in i en period där du känner dig redo att träffa någon.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen handlar om att vara bäst och att få skryta med det utan att någon tar illa upp. Du brukar inte vilja vara den som berömmer dig själv, men idag tycker du att du förtjänar det. En chef överöser dig med superlativ.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite osäker på hur du ska gå vidare i din strävan att komma närmare en kollega. Varje gång du tycker att du tar ett steg närmare så drar sig din måltavla undan igen. Det kan bero på att personen ifråga är lite blyg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vinner en argumentation idag och det lever du på. Du älskar verkligen att tala om det du brinner för och du är en både passionerad och inlevelsefull person att lyssna på. En kollega försöker rätta till ett sakfel i din framläggning, men du är inte på humör för att bli tillrättavisad.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen inleds ganska lugnt och du får möjlighet att göra saker som du halkat efter med. Den här dagen planerar du även helgens aktiviteter. Nu när det är så grått och trist ute är det viktigt för dig med ett rikt socialt liv.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen består av en mängd små uppgifter som ska pusslas ihop till ett större sammanhang. Det blir en utmaning för dig eftersom struktur och logik inte är dina starkaste sidor. Hade det rört sig om kreativitet som hade det varit en enkel match.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir hänförd av en person som du trodde att du hade glömt. På något sätt lyckas hen alltid fascinerar dig varje gång ni är tillsammans. Hen är som ett pussel som bara väntar på att du ska lösa det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lite långtråkig, men det är bra för då får du mycket gjort. Du är mer effektiv när du inte distraheras av tusen små sidoprojekt. Under dagen får du en fin komplimang utan någon som du älskar. Det gör mycket för att förbättra den här torsdagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är mycket stolt över ett nyförvärv du gjort och du visar gärna upp det, särskilt för ett par kollegor som du har ett horn i sidan till. Du ligger inte i direkt konflikt med de här personerna, men du är långsint och glömmer inte i första taget.

Vattumannen 20/1-18/2

Vissa personer imponerar mer ä n andra idag och det är viktigt att du ger dem beröm när du tycker att deras insats är över förväntan. Du behöver inte vara chef för att ge cred, en medarbetares hyllning kan vara precis lika uppskattad.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag försöker du komma kring ett problem som till viss del försvårar din vardag. Det handlar om någon som inte vill ha din hjälp fast hen uppenbarligen behöver den. Stolthet kan vara väldigt svårt att ta sig runt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons