Fredag 20/1

20 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Det gäller att kunna tänka om när man har kört fast och det är du inte så bra på. Du brukar inte ha några problem med att hitta nya lösningar på svåra situationer, men idag är det som om inget du försöker fungerar. Kvällen kan bjuda på fest.

Oxen 20/4-20/5

Du är besluten att komma igång med ett nytt, mer hälsosamt liv och det tar sin början idag. Det kan vara att du binder upp dig på ett gymkort, att du börjar lägga om dina matvanor eller att du helt enkelt undviker för mycket socker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på variation och massor av skratt. Det blir en rolig fredag med feststämning. Under eftermiddagen tar du tag i ett projekt som har med en yngre släkting eller bekant att göra, Det här är något du lovat hjälpa till med.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen går fort och du är verkligen motiverad att få allt att löpa på smidigt. Under den här fredagen har du chansen att vända något som är negativt till din fördel. Under eftermiddagen möter du någon som får ditt hjärta att slå snabbare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du har fel och ändå står du på dig. Lejon brukar inte vara så envisa, men just idag så kan du inte åta bli att slåss för din sak oavsett om det är rätt eller fel. Under kvällen möter du en person som får dig att le lite extra.

Jungfru 23/8-22/9

Du älskar fredagar eftersom det är en lite mer lättsam stämning. Det finns en värme och en spontanitet den här dagen som får dig att blomma ut. Att det blir ljusare och ljusare för varje dag bidrar också till din livsglädje.

Vågen 23/9-22/10

Sluta argumentera med en chef som ändå inte lyssnar. Du slösar bara energi på att försöka få den här personen att se saker ur ditt perspektiv. Antingen får du gå högre upp i hierarkin eller så får du helt enkelt glömma din idé just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du ovanligt charmig och ditt leende lockar fram en massa härlig respons hos dina kollegor. Du får till och med en person som alltid är allvarlig att dra lite på smilbandet och den insatsen gör dig varm om hjärtat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland går du för långt och det vet du om. Det är som om vissa personer triggar dig mer än andra. Under den här fredagen är det en viss kollega som irriterar dig och det visar du på alla möjliga sätt. Kvällen handlar om ett fritidsintresse som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt envis och du håller fast vid dina åsikter fast du är morbevisad. Som tur är finns det andra, mer vinnande sidor av din personlighet som gör dig väldigt populär. Du är lojal, snäll och väldigt rolig att umgås med. Kvällen kan bli härlig om du orkar ge dig ut.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en tveksamhet och en lite vag irritation hos dig idag. Det handlar om små saker som chefer som inte lyssnar, kollegor som inte respekterar tider och lata familjemedlemmar. Du måste försöka komma ur din negativitet och tänka positivt istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på strålande gott humör idag. Det finns massor av hopp och glädje i ditt tecken just nu. Det enda negativa är att du har svårt att hantera dina känslor inför en viss person. Hen triggar dig alltid att göra dumma saker och säga ännu mer korkade saker.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons