Lördag 21/1

21 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Glöm inte att höra av dig till en person som väntar på att du ska ringa. Ibland är du väldigt seg på att ta kontakt och det kan orsaka vissa problem. Under lördagen finns det en bra chans att göra ett riktigt fynd.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt och stressar inte fast du har mycket att göra. Du vet att om du drar upp tempot för högt kommer du inte orka hel dagen. Under eftermiddagen bryter du ett mönster och gör något du inte brukar göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på variation och roliga aktiviteter. Som Tvilling har du svårt att vara ned och bara ta det lugnt. Är du ung och singel kan det bli en riktigt festlig kväll. Trots liten ekonomi unnar du dig att göra något annorlunda och lite galet den här lördagsnatten.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är du lite av en hemmaråtta och det är svårt att dra med dig på aktiviteter oavsett om det är en lugn släktmiddag eller helnattsparty med dina vänner. Du fördrar att ha en träff med en bok eller teven istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lördagen blir väldigtfamiljär med en del uteaktiviteter. Frisk luft och framförallt dagsljus får dig att må bra. Den här mörka årstiden är en förbannelse för Lejon som är beroende av Solen för att samla energi. Har du ett förhållande kan kvällen blir romantisk.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite lömsk just nu och det beror på Merkurius förhållande till ditt tecken. Du vill gärna gå in i verbala dueller och du ger dig inte förrän du vinner, eller motparten ger upp. Du är också väldigt bra på att pika och såra människor utan att egentligen märka av det. Det är en övergående fas.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dagen som den kommer och du njuter särskilt om du får vara ledig. Det finns ett lugn och en harmoni den här dagen som inte brukar innefinna sig hos doig så här års. Du känner dig ovanligt nöjd med vart du är i livet.

Skorpionen 23/10-21-11

Helgen är konstigt nog inte din bästa tid. Du föredrar vardagarna för de är mer spännande just nu. Som singel försöker du hitta kärleken, men du gör fel eftersom du söker med hjärnan och inte med hjärtat. Den person som attraherar dig är den person som du logiskt sett inte vill ha.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar inte en ung släkting på allvar och det kan orsaka en del diskussioner i helgen. Även om personen ifråga inte är så gammal tycks hen ha en klar uppfattning om vad hen vill göra. Respektera, lyssna och kommunicera med din släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lagom aktiv. Du får sova ut ordentligt och det är alltid ett plus för ditt humör. Det finns en möjlighet att du ägnar dagen åt aktiviteter så som skidåkning eller skridskor. Det finns två varianter av Stenbockar och det är den sportiga och den mer kreativa. Du ägnar dig åt det som passar din läggning.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte så arg på en kollega för att hen inte respekterar att det är helg. Det finns en bra förklaring varför den här personen kontaktar dig när du är ledig. I övrigt blir det en bra och lagom aktiv lördag med fokus på att vara utomhus.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte så envis, det hjälper inte att stånga huvudet blodigt mot väggen i den här diskussionen. Försök att hitta kompromisser som alla kan gå med på istället för att driva din linje benhårt. När det gäller ditt sociala liv bör du vara lite mer aktiv med dina närmaste vänner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons