Söndag 22/1

22 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Det väntar en hel del roliga aktiviteter den här söndagen så se till att vara utsövd. Det verkar vara lite si och så med din sömn just nu, du går och lägger dig för sent och du kommer inte till ro så som du borde göra.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir riktigt fridfull och harmonisk. Mycket kretsar kring mat den här dagen. Du vill förbereda en fest eller något liknande som du kommer att ha den närmaste tiden. När det gäller mat är Oxar väldigt planerande, då är det storkok och förberedelser som gäller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra om du bara satsar fullt ut. Ibland fegar du lite eftersom du inte orkar engagera dig känslomässigt, men det är bättre om du vågar släppa på spärrarna och ge dig hän. I övrigt finns det en risk för att en oväntad utgift plötsligt dyker upp.

Kräftan 21/6-22/7

Du är arg och besviken på en vän som inte hör av sig trots att hen lovar att göra det gång på gång. Genom sitt nonchalanta beteende har den här personen sjunkit i dina ögon och nu är du tveksam om du vill fortsätta ha en relation men hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir fullt upp den här söndagen och det tycker du är bra. Det finns en rastlöshet i ditt tecken så här års som kommer fram främst när du inte har så många aktiviteter på gång. Under kvällen väljer du bort släkt till förmån för vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du hinner med mycket hemma, men även att umgås lite med dina vänner. En släkting kan behöva lite hjälp på kvällen. Det kan vara att handla eller med något praktiskt bestyr i hemmet.

Vågen 23/9-22/10

Du är på väldigt gott humör den här söndagen och du får alla omkring dig att må bra. När du är på det här humöret så finns det få personer som kan vara så omtänksamma och varma som du kan vara. Du är en verklig vän när man behöver en.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du lite giftig. Du är inte direkt på ett strålande humör och det märks både i vad du säger och vad du gör. Under eftermiddagen försöker en vän fresta dig att göra något onödigt och ogenomtänkt. Om du säger ja eller nej beror lite på hur uttråkad du är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir lagom aktiv, särskilt om du är sportintresserad. Du anpassar dig mycket efter din omgivning just nu och hur mycket du har att göra är beroende på hur aktiva dina vänner är. Själv orkar du inte starta upp några projekt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt den här dagen. Du har ett behov av att få vila eftersom veckorna är så stressiga.  Du tillåter dig att vara riktigt lat och bara njuta av hemmalyx så som hemma spa, kanske lite yoga och massor av mys och tända ljus.

Vattumannen 20/1-18/2

Du argumenterar för att slippa göra något som du vet att du kommer att åka på i vilket fall som helst. Varför inte bara ge upp din ambition att komma undan? Vissa saker går inte att förändra och det här är en av dem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på strålande gott  humör den här söndagen. Det finns en charm och värme över ditt tecken som gör allt du tar dig för ovanligt lättsamt. Kvällen handlar om att visa äkta känslor avsett vad det handlar om. Våga vara dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons