Måndag 23/1

23 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir inte riktigt som du tänkt dig, men det beror på att du har så höga förväntningar . Du har sett fram emot en aktivitet den här dagen, men det blir inte riktigt så roligt som du föreställt dig. Det blir trevligt, inte mer.

Oxen 20/4-20/5

Du tjatar på en kollega att hen ska vara försiktig med vad hen säger högt eftersom det finns öron och ögon överallt på ditt arbete just nu. Risken är stor att hens negativitet når fram till fel person och att det kan få konsekvenser för din vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att förstå varför en släkting är besviken på dig. Visst du kanske inte ställer upp på allt som din släkting ber dig om, samtidigt har du ett eget liv att leva. Här är kommunikation bra om ni ska reda ut era problem. Det går inte att tiga ihjäl den här situationen.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir glad när du får nyheter från en vän som du inte sett på länge. Det handlar om att du saknar den här personen och att bara få höra om hen får dig att må bättre. Kvällen bjuder på fysisk aktivitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inne i en period då det mesta i ditt liv inte går så som du önskar. Du harsvårt att förhandla om dina villkor på jobbet och privat ligger du ofta i konflikt med dina vänner eller din partner. Det här är en övergående aspekt så det gäller bara att rida ut stormen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen resulterar kanske inte i vad du hoppats på men den bli bra ändå. Du har ett driv och en vilja att komma framåt den här måndagen som hjälper dig när du stöter på problem. En ny kollega kan visa sig rätt jobbig att ha att göra med.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en likgiltighet i ditt horoskop som är knuten till årstiden. Just nu finns det få saker som får dig på gott humör, det mesta känns grått och trist. En vän försöker peppa dig genom både superlativ och att locka ut dig på mindre äventyr.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är nöjd den här måndagen. Du tolkar tecken till att en person är intresserad av dig, fast det kanske inte alls är så. Det du läser in i den här personens agerande kan ha en helt annan betydelse i verkligheten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om små och stora val. Du har så mycket du vill hinna med den här dagen att du inte riktigt prioriterar en vän eller familjemedlem på det sätt som du borde. Det här kan orsaka en ganska onödig konflikt er emellan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du mår så där den här måndagen men du försöker ändå vara positiv. Du undviker andra personers konflikter och håller dig lite för dig själv. Det finns någon som är intresserad av dig och söker upp dig när du är en ensam. Det här gör dig glad och förvånad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig och varierande måndag där kreativitet och driv står i fokus. Du har idéer om hur du vill utveckla vissa saker och det får gehör hos en chef. Under kvällen bestämmer du dig för att överraska någon du tycker om.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en annorlunda måndag för du måste tacka nej till ett erbjudande som du egentligen skulle vilja hoppa på. Det handlar om fel tajming och om att det blir för mycket i ditt privatliv som blir lidande om du tackar ja.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons