Onsdag 25/1

25 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen får du chansen att visa att du inte bara kan jobba hårt. Du är en person med en massa roliga och kreativa idéer. Under eftermiddagen får du nyheter som kan göra att du måste gå tidigare från jobbet.

Oxen 20/4-20/5

Du drömmer dig lång bort från verkligheten just nu och det beror på att verkligheten inte riktigt ser ut som du vill att den ska se ut. I det här läget finns det ganska få saker som du kan påverka direkt, det är bättre att avvakta och se.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir glatt överraskad av en väns entusiasm oavsett om det gäller arbetet eller ett fritidsprojekt som ni har tillsammans. Under den här onsdagen kan du få nyheter som rör ditt framtida arbete eller din nuvarande anställning.

Kräftan 21/6-22/7

Du går in för att vara lite avig just nu och det gör du för att du inte vill att en kollega ska tro att allt hen gör är acceptabelt. Den här personen brukar alltid få som hen vill och det irriterar dig, även om du egentligen inte har något mot själva personen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker möjligheten till förändring idag och det går ganska bra. Du inser att har mer tilltro hos dina chefer än du trodde och att du kan få ökat ansvar närhelst du vill. Under eftermiddagen händer det något som gör dig upprörd.

Jungfru 23/8-22/9

Du genomgår en metamorfos just nu. Det handlar lite om symboliken från puppa till fjäril. Dels har det med att det bli ljusare och varmare ute och dels har det med ett ökat självförtroende att göra. Kvällen bjuder på en nyhet.

Vågen 23/9-22/10

Du tar klivet ut på scenen idag och det är både lite skrämmande och jätteroligt på samma gång. Det finns en massa av talang hos dig så lita på din kompetens nu när du äntligen får chansen att glänsa ordentligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Din offensiv här om dagen gick inte riktigt så som du räknat med så därför byter du taktik idag. Du försöker vara lite mer inställsam och hoppas på att de ska gå bättre. Tyvärr fungerar inte den här taktiken heller, det är en svårcharmad person som du försöker närma dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att mottstå ett tillfälle att få fördelar på jobbet. Du vet hur du ska använda dig av din charm för att få din omgivning att smälta. Lägg till att du faktiskt kan vara riktigt driven och kunnig när du vill så har du ett vinnande koncept.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir irriterad på en bekant för att hen inte beter sig särskilt trevligt. Plötsligt tror den här personen att hen är den som ska bestämma alla regler. Under eftermiddagen och kvällen får du en trevlig överraskning som piggar upp din dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du genomlider en hel del möten idag och det tycker du är lagom roligt. Det blir en invecklad och komplicerad process där du långsamt men säkert satsar på att hitta en metod som håller i längden. En familjemedlem gör dig irriterad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undersöker olika alternativ idag och det är bra. Genom att vara flexibel så lyckas du komma närmare dina mål. Du har omedvetet gjort en vän glad idag och det var genom att ge en liten komplimang.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons