Torsdag 26/1

26 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv torsdag där förändring är nyckelordet. Du håller ett högt tempo den här dagen och lyckas att ro nästan alla projekt i hamn. Det viktigaste är att du är beredd på att möta motstånd när du presenterar vissa obekväma förändringar.

Oxen 20/4-20/5

Du är på gott humör idag och timmarna flyger iväg. Det finns särskilt en person som du gillar skarpt och hen är extra trevlig mot dig idag. En konflikt mellan två medarbetare börjar inkräkta på din personliga sfär.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du underhåller dig själv idag och det blir en rolig och varierande torsdag. Även om du till stor del måste jobba själv så lyckas du hitta något i den här dagen som håller ditt humör uppe. Ett leende från en kollega får dig att bli lite extra svag i knäna.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig en aningen frustrerad eftersom du inte riktigt får som du vill i ett visst sammanhang. Det handlar om att någon medvetet sätter käppar i hjulet för dig och det är för att ni två konkurrerar om samma sak. Tänk på att i krig och kärlek är allt tillåtet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig för att jobba idag även om du vet att det kommer att gå bra om du bara infinner dig på din arbetsplats. Det finns en rastlöshet hos dig som gör att du känner att du slösar bort ditt liv på saker som inte betyder något för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir härligt kreativ och du tar flera bra initiativ. En kollega berömmer dig för din effektivitet och det värmer in i själen. Under eftermiddagen och kvällen får du en känsla av att du missat något viktigt idag.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig torsdag som går ut på att blanda hårt slit med nya, innovativa idéer. Dina chefer backar upp dig fast du mellan varven inte riktigt vet vad du håller på med utan chansar i mångt och mycket. På kvällen är det familjen som gäller.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du till all din charm för att vinna över en person på din sida. Di märker att socker går hem bättre hos hen än salt så fortsätt med att utöva din charm och skippa attityden. På kvällen överväger du att ta ett eget initiativ som både lockar och skrämmer dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir en blandning av nya erfarenheter. Du har roligt och du kan inte låta bli att fundera en del över framtiden. Under den här dagen undersöker du möjligheten at förändra en relation genom att helt släppa den eller att bygga på den så den blir intensivare.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du väldigt glad och ditt soliga leende förgyller dagen för de flesta. Det verkar som du har fått en sund närmare relation till en vän och att er vänskap växer sig starkare och starkare för varje dag trots att ni är så olika.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är laddad inför den här torsdagen. Det finns en glädje och en vilja att göra saker både privat och på arbetet. Under dagen får du flera tillfällen att berömma en kollega som du tycker jobbar på bra men som du sällan uppmärksammar.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en intensiv längtan i ditt horoskop som får dig att dagdrömma när du egentligen borde fokusera. Fiskarna är romantiska och våren är den tid då din romantiska sida slår ut i full blom. Kanske är det på tiden att du själv tar lite intiativ.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons