Fredag 27/1

27 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen använder du dig av ett användbart argument som du bara tar till när alla andra argument har slutat fungera. Det här är ditt säkra kort, Kvällen handlar om att känna empati för en vän som precis har mist någon eller något.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant dag där du genomgår en förändring som har med arbetet att göra. Det är något positivt och du känner att du växer i och med det här beskedet. Under kvällen får du gärna visa att du är en person att räkna med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undviker fällor som har med ekonomin att göra idag. Det kan vara att du inviker spontanshopping eller att göra en större investering som du vill göra men som inte är nödvändig just nu. Du planerar en semester lite längre fram i vår.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att våga vara sig själv och att inte blir arg eller ledsen om du stöter på en person som du känner så väl som ignorerar dig. På grund av Månens placering är du lite extra känslig just nu och det kan hända att du tar åt dig av saker som egentligen inte handlar om dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett busigt humör och du trotsar alla gränser idag. För dig är det kul att våga lite mer och att inte vara rädd för att ge järnet. Under den här kvällen får du nyheter som är lite skrämmande och roliga på samman gång.

Jungfru 23/8-22/9

Du vågar lite mer än vanligt idag. Mars ger dig modet och Venus charmen att ta ut svängarna lite extra. Som singel kan det hända att du känner dig omsvärmad just nu. Det finns många som vill ha dig i närheten.

Vågen 23/9-22/10

Du trotsar alla när du väljer att gå din egen väg idag. Vanligtvis är du diplomatin själv och anpassar dig gärna efter vad flertalet tycker och tänker. Under den här kvällen möter du en person som smickrar dig en hel del.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att bestämma hur du ska hantera en situation som håller på att gå dig ur händerna. Det som från början tycktes vara under din kontroll har helt tagit sin egen väg och du vet du inte vad du ska göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir en trevlig dag och kväll. Fokus ligger på vänner mer än på arbetet. Du är social just nu tack vare Solens placering och du omger dig gärna med en stor umgängeskrets. Kvällen blir inte riktigt så som du tänkt dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på strålande gott humör idag och ditt soliga leende värmer enda in i hjärtat på en person som vanligtvis brukar vara svårcharmad. Lägg till din humor och ditt skratt så förstår du varför du har fått en beundrare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du argumenterar för argumenterandets skull snarare än att det fyller någon funktion. Dagen handlar om att hitta vägar att göra sig förstådd utan att det krävs att du blir arg. På kvällen är det träning som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar små steg i rätt riktning just nu och det innebär att du lägger ned energi på att få uppmärksamhet från en person som du vill lära känna bättre. Er relation är komplicerad och det krävs en hel del arbete från bådas sida.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons