Lördag 28/1

28 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Det blir en del att fundera över den härlördagen. Du har så mycket som du vill göra men det finns inte riktigt tid att genomför alla projekt så du måste börja prioritera. Under eftermiddagen får du roliga nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Du irriterar dig en hel del på en person som du tycker tar för mycket plats. I övrigt blir det en härlig lördag med fokus på vänner och familj. Inledningen kan bli lite stressig, men du hinner med det du ska till slut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen fokuserar på att ha trevligt och att umgås med familjen. Det var länge sedan du faktiskt tillbringade så mycket tid tillsammans med en så stor del av din familj som du gör idag. Kvällen bjuder på småprat och mycket skratt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är bestämd och du ger dig inte. Genom att envisas kanske du inte får som du vill, men du kommer lite närmare ditt mål. Det viktigt för dig är att planera framåt och att inte glömma bort vad det är du strävar efter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att ha roligt och att glömma bort att det snart är vanlig vecka igen. Under den här dagen finns det en möjlighet att göra av med alldeles för mycket pengar på frestande erbjudanden. Under eftermiddagen och kvällen är det mat som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd och det är bra. Genom att vara driven och att våga ta ut svängarna lite extra så når du mål för mål. Det finns en kreativitet och en härlig inlevelseförmåga som du får från Månen just nu. Kvällen blir lite väl sen för din del.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga nej, även om det rör små saker så som att låna pengar eller hjälpa till vid flytt. Den här lördagen får du just en sådan fråga som du helst vill undvika. Här måste du stå på dig för du har viktigare saker för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig lördag även om du egentligen skulle vilja tillbringa den i ett annat sällskap än du gör. Du inser att du inte kommer att kunna lösa alla dina problem idag så du väljer att sopa en del saker under mattan så länge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang. Du kan vara väldigt driven när du vill och det vill du idag. Under eftermiddagen fokuserar du på idrott och sport. Kvällen handlar om att ta igen en del socialt umgänge som du missat.

Stenbocken 22/12-19/1

Du roar dig kungligt idag. Genom att vara tillgänglig både via sociala media och i verkligheten ser du till att maximera din lördag. På kvällen får du ett sms eller ett samtal från en högts oväntad person. Du blir både glad och lite omtumlad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar för dig av den här dagen även om inledningen blir lite jobbig. Det blir en intensiv dag där fokus ligger på att hinna med allt från privata projekt till att delta i ett större evenemang. Kvällen bjuder på god mat och många vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ger upp. Slänger in handduken och kapitulerar. Det är bara att inse att som singel har du trillat dit rejält och det enda du kan göra är att hitta ett sätt att hantera situationen på. Fisken brukar normalt sett inte vara den som tar initiativ, men i det här faller har du kanske inget val.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons