Söndag 29/1

29 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Du genomgår en hel del förändringar den här lördagen. Du har svårt att acceptera enkla sanningar om din vardag och det gör att du kanske inte ser så klart som du borde. Under eftermiddagen möter du på hårt motstånd när du kommer med ett förslag.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska stillsam söndag och det är du tacksam för. Du har så mycket som du vill fundera över och det är inte ens säkert att den här dagen räcker till. På kvällen satsar du på att ta det lugnt och vila.

Tvillingarna 21/5-20/6  

Dagen blir lite äventyrlig. Du har så mycket du vill göra och du tillbringar det mesta av den här dagen ute i friska luften. Kvällen handlar om att förbereda en middag eller att planera en lite större fest. Det finns en del att styra upp.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt nervös utan att veta varför. Du har så många frågor och det är inte ens säkert att du hinner ställa alla den här dagen. Oroa dig inte, du kommer att få mer än en chans så ta det lugnt och ta en fråga i taget.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är i en situation som kan vara lite knepig just nu. Det handlar till stor del om att du vill styra om ett projekt så att det går mer din väg, men det kommer att innebära både uppoffringar och en hel del slit från din sida. Frågan är om du orkar med det just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Ekonomin är på tapeten den här stillsamma söndagen. Du har haft en skön helg, men du har kanske gjort av med lite för mycket pengar och nu måste du försöka hitta ett sätt att spara. Som tur är har du ett bra ekonomiskt sinnelag och lätt för siffror.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta det lugnt och vila. Det har varit en intensiv lördag och du behöver den här pausen för att orka med nästa vecka. Ett personligt meddelande får dig att bli ytterst tveksam till ett förslag som en chef har gett dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vilar mycket och drömmer dig bort den här söndagen. För dig är den här årstiden jobbig och du är ständigt trött. Under eftermiddagen bestämmer du dig för att göra en förändring i ditt liv. Det blir rätt så omvälvande om du vågar satsa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara ute mycket och pröva på olika aktiviteter. Du är ovanligt pigg och det har med de allt ljusare dagarna att göra. Det finns en positiv anda i ditt horoskop just nu som handlar om att du vill försöka lösa problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lite konstig. Allt är inte som det ser ut att vara och du brottas med flera svårknäckta gåtor. Det bästa vore om du var lite rakar i din kommunikation, men just nu så är du lite för rädd om ditt hjärta för att du ska vara helt ärlig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att bli irriterad på småsaker den här dagen och det kan hända att du startar en konflikt med en familjemedlem helt i onödan. Mycket handlar om bristande tålamod från din sida, men även om trötthet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är oviss och vet inte riktigt vad du ska ta dig till. Du försöker att ändra på vissa saker, men det är inte så lätt som du tänkt dig. Under den här söndagen får du en unik möjlighet att till ta initiativ och kanske få ett par frågor besvarade på kuppen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons