Måndag 30/1

30 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du göra en kollega en tjänst, men det blir bara helt fel. Det handlar till stor del om att hen inte alltid lyssnar på dig och därför missförstår ni varandra och det skapar mer förvirring än hjälp.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir metodisk. Det finns vissa saker som du måste hinna med och då gäller det att ha en plan. Under eftermiddagen får du goda nyheter från en av dina chefer. Du känner att du äntligen kan fokusera på det som du vill arbeta med snarare än att släcka bränder hela tiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är den du är och ingen ska ändra på dig. Det är i alla fall din inställning just nu och därför blir du irriterad när en kollega kommer med kritik. Just nu lever du lite efter principen sköt ditt eget område och strunta i alla andra.

Kräftan 21/6-22/7

Du är orolig utan att du vet riktigt varför. Det finns en längtan och en vilja att förändra där du är idag, men tyvärr fungerar inte livet så att du bara kan skaka om alla pusselbitarna och få fram ett nytt motiv.  Du måste förändra en liten pusselbit i taget och det tar tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är busig idag och du hittar på små skämt för att få tiden att gå fortare. De flesta av dina kollegor uppskattar din leklystna sida, men det finns en som inte alls gör det. Hen blir illa berörd av den här typen av upptåg.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vilja vara i centrum för all uppmärksamhet. Du är oftast den som står i bakgrunden och drar i trådarna, men nu vill du komma fram i ljuset och få en mer central roll. Du vill vara den som syns för en gångs skull.

Vågen 23/9-22/10

En konflikt håller på att göra dig vansinnig. Det handlar om att du inte kommer överrens med en kollega och att hen hela tiden försöker undergräva din auktoritet med hjälp av små pikar och vassa kommentarer.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen går i kärlekens tecken. Äntligen har du fått det bevis du behöver för att våga ta steget. Om du sedan verkligen öppnar dig är mer en fråga om din dagsform än om ditt mod. Kvällen bjuder på sport och på utomhusaktiviteter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är fokuserad idag och det är bra eftersom vissa uppgifter behöver både noggrannhet och kreativitet. Månen förstärker din konstnärliga ådra och få dig att vilja vara mer uttrycksfull än du brukar vara.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lekfull och rolig. Du anar en massa dolda budskap, men du vet samtidigt inte hur du ska tolka dem. Du har inte Fiskens intuitiva förmåga, men du borde ändå kunna läsa vissa signaler eftersom de är allt annat än sublima.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar den här dagen lite som den kommer. Det finns en del jobb som du vill hinna med, samtidigt är det viktigt med en kommunikation med dina kollegor. Du känner dig ganska hårt pressad av din chef just nu och då måste er kemi fungera.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar ett litet steg i taget mot dina mål. För att vara Fisk är du ovanligt målinriktad särskilt när det gäller saker som har med kärlek och känslor att göra. Måndagen ger dig en unik chans att få spendera tid med en väldigt speciell person.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons