Tisdag 31/1

31 jan, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Du oroar dig för mycket över vad som kan hända och då blir det fel till slut. Det bästa är att du lever lite mer i nuet och inte funderar så mycket över saker som du inte kan påverka i nuläget. Kvällen handlar om att ta det lugnt och vila.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra tisdag där du ägnar dig åt att göra mycket saker på rutin och att låta tankarna vandra fritt. Du tycker att det är skönt att slippa oroa sig så mycket, så du tillbringar hellre dagen med att drömma om framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undrar en hel del över vad det är som händer i ditt liv just nu. Du tyckte att du hade kontroll över det mesta igår, men nu inser du att det finns en hel del saker som du inte vet hur du ska hantera. Sök dig till en gammal vän för att få råd och tips.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet vad du vill och du är inte rädd för att visa det. Under den här tisdagen tar du flera, för dig ovanliga initiativ. Dagen blir rolig och underhållande. Kvällen handlar om att hjälpa en vän eller släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du litar till fullo på en kollega och därför blir du lite irriterad när hen glömmer bort något som hen lovat att fixa. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du hinner med saker som du skjutit upp tills nu på grund av tidsbrist.

Jungfru 23/8-22/9

Du får gärna visa att du kan idag. Genom att vara driven kan du försäkra dig om att dina chefer får se en hel del positiva sidor av dig. Under den här dagen stöter du på en hel del roliga människor och du inser till fullo vad ordspråket ett ”gott skratt förlänger livet” innebär.

Vågen 23/9-22/10

Du behöver inte oroa dig så mycket idag. Det finns inget att bekymra sig över. Njut istället över den tillfälliga respit som du har på jobbet och passa på att göra saker som du inte hinner med i vanliga fall.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en person som du mer än gärna skulle spendera den här dagen med, men det blir snarare så att du knappt ser hen av olika skäl. Här gäller det att kunna tänka långsiktigt och att inte bli besviken över minsta motgång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar ett steg i rätt riktning idag. Det innebär att du faktiskt känner dig riktigt stolt över något som du presterar. Under eftermiddagen får du en oväntad inblick i en väns lite ovanliga värld. Du blir både förvånad och glatt överraskad.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att fokusera och det är inte din starkaste sida just nu. Av olika skäl föredrar du att umgås med vänner och ha kul framför att jobba hårt. Samtidigt tillåter du dig inte att ha kul innan du åtminstone uppfyllt minimikraven på vad du måste få gjort idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant dag eftersom inget går riktigt så som du tänkt dig. Du är väldigt försiktig med att uttala dig inför en chef eftersom du vet att hen inte lyssnar på ett bra sätt. Under kvällen och eftermiddagen väntar nyheter om din ekonomi.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar på en helt annan utväg ifrån ett problem som du har. Det kanske inte är den enklaste lösningen på problemen, men den passar dig och du måste göra det som känns rätt för dig. Kvällen blir överraskande sportig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons