Onsdag 1/1

01 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-januari-2017/

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir en lugn dag där du fokuserar på de små problemen istället för att försöka lösa allt på en gång. På arbetet är det lätt kaos så du jobbar med att göra en sak i taget. Du vet inget bli bättre av att du stressar.

Oxen 20/4-20/5

Du vill ha en andra persons åsikt idag, men du får vänta för det kommer saker emellan som gör att du inte kan lyfta det här problemet just nu. Under dagen satsar du på kreativitet och på att skapa vackra saker. Kvällen blir mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen tar du tag i problem som rör den dagliga verksamheten. Du har insett att det inte är någon idé att planera långsiktigt om du inte kan nå dina mål kortsiktigt. Kvällen bjuder på en hel del funderingar över framtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir bra. Du umgås med människor som du tycker om och din charm går hem hos de flesta. En person försöker få kontakt med dig, men du upplever den här personen mer som jobbig än intressant. Det finns någon annan som väcker et starkare intresse hos dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte riktigt rättvis mot en kollega. Visst kan hen vara naiv och ganska korkad ibland, men det finns många goda sidor hos den här personen som överväger de dåliga. Du får försöka att inte vara så dömande.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om modet att våga stå på sig även när de flesta är emot dig. Du brukar sällan vara den som stormar barrikaderna, men idag strider du för en övertygelse du har och ingen är så passionerad som en Jungfru med ett kall.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara rättvis och inte döma någon ohörd. Ibland har du lätt för att dra förhastade slutsatser och då kan du missa värdefull information som skulle kunna få dig att se lite annorlunda på situationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns massor av passion och vilja i ditt horoskop. Det mesta tycks fokusera på känslor och kärlek. Det finns också lite svartsjuka och frustration den här dagen. Du har svårt at hantera alla starka känslor på en gång och risken är att du exploderar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen handlar om att orka med tråkiga uppgifter som inte går att smita undan. Du har lätt för att skjuta på saker som du inte tycker om att göra, men i dag jobbar du mot en deadline så du måste fokusera. Kvällen blir underhållande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du drar dig undan lite för att få vara för dig själv idag. Du behöver fokusera på det du tycker är viktigt, men det finns för många som drar i dig runt omkring dig och du får inte så mycket arbetsro som du vill ha. En flirt med en kollega eskalerar under eftermiddagen och lyser upp den här dagen.

 Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter verkligen av den här dagen och ingen ska sätta käppar i hjulet för ditt soliga humör. Oavsett vilka problem du stöter på eller vilka griniga kollegor med beska kommentarer som försöker förmörka din dag så ser du till att hålla huvudet högt och skrattet nära till hands.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara väldigt svår att övertyga ibland och det är du idag. Du vill göra saker på ditt sätt och därför blir du irriterad när en chef försöker tvinga dig till ett samarbete som du upplever som lite jobbigt. I Övrigt bör du vara ärlig och visa dina känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons