Torsdag 1/2

02 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir precis så som du förväntat dig oavsett om det blir en lugn dag eller något mer äventyrligt. Dagen handlar om val och om att försöka ta i tu med problem i vardagen som du stör dig på.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en ganska trevlig dag. Du stressar inte, men ser ändå till att få en del gjort. Eftermiddagen kretsar kring familjen och kring att få dina nära och kära att må bra. Nyheter om ditt arbete kan överraska idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg och besviken på en vän som inte kan infria sitt löfte till dig. Även om du vet att personen ifråga har en bra ursäkt så tycker du att det känns lite jobbigt eftersom du hade sett fram mot den här gemensamma aktiviteten.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om moral och om att vilja visa vad du kan. Vanligtvis är du rätt så trygg i din yrkesroll, men på senaste tiden har det smugit sig in en oro att du inte duger i vissa personers ögon. Det här handlar mer om vad du tror än om vad du vet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är känslig just nu och det kan hända att du tar en förflugen kommentar väldigt personligt trots att den egentligen inte var menad för dig. Dagen handlar i övrigt om att hjälpa och stötta en kollega med personliga problem.

Jungfru 23/8-22/9

Mycket cirkulerar kring arbetet och kring ekonomi idag. Du känner dig låst och det gör att du inte klarar av dina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt. Under den här dagen försöker du ta upp din frustration med din chef. Här är det viktigt att vara väldigt tydlig.

Vågen 23/9-22/10

Du genomgår en förändring just nu och det gör a du pendlar en del i humöret. Nu kommer Månen in en aspekt till ditt tecken och det kan förstärka din känslomässiga berg och dalbana ytterligare. Kvällen handlar om rätt och fel.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir trevlig. Just nu finns det mycket intressant i ditt liv och du försöker att hitta en bra balans mellan arbete och fritid. Det finns en del nya personer som du vill lära känna bättre, men tidsbrist gör att ni inte får så mycket tid med varandra som du skulle vilja.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en massa roliga aktiviteter och det är bara att hänga med. Skytten har flyt med det mesta i ditt liv utom i kärlek där saker inte alltid går som du planerat. Som singel kanske du ska hålla dig till det en tid framöver.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir intressant på flera olika sätt. Dels handlar det om att våga ta klivet ur din bekvämlighetszon och förändra saker i din vardag, men den handlar också om att kunna slappna av och ha kul även om du är på jobbet.

Vattumannen 20/1-18/2

En härlig dag som handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang. Du njuter som mest när du får uppmärksamhet och det får du massor idag. Under den här torsdagen passar du på att testa dina gränser och du vågar skoja till det lite.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är osäker på hur du ska närma dig en person, men genom att ta ett litet steg i taget så kommer du närmare och närmare. Fisken är en försiktig natur som sällan tar risker, men ibland måste man våga för att vinna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons