Fredag 3/2

03 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen försöker du styra om vissa planer så att det passar bättre för dig. Det blir en ganska händelserik dag där du inser några fakta, både om dig själv men även om din omgivning. Dagen handlar om att ta risker.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite stressig inledningsvis. Du är tvungen att avvika från de vanliga rutinerna och det gör att dina planer för dagen rubbas. Kvällen handlar om att ha trevligt med familjen och om att vinna, du avskyr att förlora.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant fredag där vänskap och tilltro står i fokus. Jobbar du är det en ny kollega som behöver lite extra stöd och uppmuntran idag. I övrigt så är det en rolig och händelserik fredag med en lärande inriktning.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar inget för givet idag och det är bra. I krig och kärlek är det mycket som står på spel och därför måste du försöka lite mer än vanligt. Är du hemligt förälskad är det kanske på tiden att du tar klivet ut ur din bekvämlighetszon och talar om vad du känner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en sann vän och det visar du idag när du finns där för någon som har det svårt trots att du själv egentligen har andra planer. Den här fredagen blir kanske inte som du tänk dig, men den blir riktigt bra ändå. Under kvällen får du roliga nyheter.

Jungfru 23/8-22/9

Idag blir du förvånad av att saker som du inte planerat kan vara så roliga. Vanligtvis är du inte särskilt impulsiv av dig, och du har svårt för all form av spontanitet. Idag tvingas du vara flexibel och det visar sig vara ett lyckokast.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på mycket information och det tycker du känns skönt. Eftersom det är stora förändringar på gång på ditt arbete så känner du dig osäker på framtiden, men med facit i hand så inser du att du oroat dig i onödan.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att få en unik chans att synas och märkas. Du vill verkligen vara den som sticker ut och det gör du idag. En flirt med en kollega går inte riktigt som du tänkt dig, men du har ändå gott hopp inför helgen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bli väldigt händelserik och du kommer ha svårt att somna ikväll för alla tankar som far omkring. Du upptäcker nya saker både hos dig själv och hos andra, Det finns saker som du tagit för givet som visar sig inte alls vara det du tror att de är.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en person som du inte alls är intresserad av, i alla fall intalar du dig det. Trots ditt totala ointresse är du mycket uppmärksam på alla detaljer när det gäller den här personen och du grubblar mycket över vad hen egentligen tycker om dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen bli riktigt bra för alla Vattumän födda tidigt i tecknet. Det finns en indikation på utomhusaktiviteter och en hel del roliga inslag som har både med äventyr och med nöjen att göra. Kvällen blir lite sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen vågar du mer än vanligt. Du lyckas fånga ett intresse hos en kollega och du ser till att behålla det under dagen. På kvällen planerar du hur du ska gå vidare för att bli ännu närmare vän med den här personen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons