Lördag 4/2

04 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik lördag där fokus ligger på att bli klar med diverse uppgifter Du verkar ha varit lite krasslig under den senaste tiden så se till att inte överanstränga dig för mycket. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Oxen 20/4-20/5

Du är ute på ett äventyr idag och det tycker du om. Det handlar om att ha trevligt och att vara med människor du älskar. Dagen tycks kretsa kring mat, humor och en del roliga historier, men det finns också undertoner av allvar. Kvällen bjuder på ett oväntat slut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här lördagen får du var försiktig så att du inte stampar på några ömma tår i ivern att nå fram till ditt mål. Det finns en del känsliga personer i din omgivning som du bör ta hänsyn till lite extra.

Kräftan 21/6-22/7

Du motarbetar en vän som du vet har fel i ett visst sammanhang. Det handlar om att skydda hen från något som hen uppenbarligen inte klarar att skydda sig själv mot. Du kanske inte får din väns tacksamhet idag, men du kommer att få den så småningom.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här lördagen är det fest som gäller. Du glittrar och är på ett strålande humör. Under kvällen får du ett förslag från en vän som du genast hakar på utan att tveka. Du är alltid upplagd för ett litet äventyr.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att undvika risker och det är du en expert på. Du är analystik, beräknande och kalkylerande. Du vet hur mycket du har att vinna men också vad det kan kosta och nu väger du för och nackdelar mot varandra.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och bjuder på massor av frisk luft. Det handlar om att våga vara fri att ha egna åsikter och att inte låta någon annan bestämma vad du ska tycka och tänka. Kvällen blir förtrollande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig undan de flesta idag för du behöver få tänka. Du inser en hel del saker både om dig själv och om andra. Under dagen tar du egna initiativ som kan visa sig bli riktiga lyckokast. Ibland måste man våga för att vinna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett lysande humör idag och din charm förtrollar din omgivning. Just nu svänger dina känslor ganska mycket, men du lyckas behålla din positiva inställning under den största delen av den här lördagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen bli kanske inte som du planerat men den blir bra ändå. Du satsar på att ha mysigt och att njuta av både god mat, godis och nöjen så som film eller spel. Under kvällen få du ett sms eller ett samtal som gör dig både generad, oväntat glad och förvånad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter verkligen den här lördagen. Du får en överraskning som passar dig alldeles utmärkt. Under eftermiddagen får du göra nyheter som förvånar dig och som samtidigt gör du rörd. Kvällen bjuder på under hållning och massor av god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar tag i dina problem och dina rädslor idag. Du inser att du fastnat och att det krävs ett ganska rejält initiativ för att ta sig vidare. Mycket i ditt liv kretsar kring dina känslor och kring kärleken. Som singel har du kommit till insikt om vad det är du letar efter eller vem det är du vill ha.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons