Söndag 5/2

05 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir nästan den bästa dagen på hela den här veckan. Då får du slappna av på riktigt och du känner dig utvilad. En konflikt med en familjemedlem finner en behaglig lösning den och du känner att ditt liv är underbart.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att njuta av livet och ta till vara på de små gyllene ögonblick som finns. Du har en underbar söndag där tonvikten ligger på att bara vara och att inte bry dig så mycket om framtiden eller det som varit. Nu är nu och inget annat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är bestämd idag och det är bra annars kommer du inte kunna driva igenom din vilja i ett visst sammanhang. Tvillingen kan ofta ha svårt att bestämma sig, men idag påverkas du av jord och då blir det enklare att förankra dina idéer.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en försiktig person som inte vill ställa till besvär utan närmar dig problemen med en ängels tålamod. Det är just den här försiktigheten som får dig att backa när en vän går till attack idag. Egentligen är det bättre om du står upp mot din vän och säger nej.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir riktigt bra. Du lyckas med saker där du oftast går bet och det beror på att Månen ökar din kreativitet och får dig att tänka lite utanför ramarna. Undereftermiddagen och kvällen är det hemmamys som gäller.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir inte alls som du föreställt dig den. Det handlar om att vara flexibel idag och att våga ta dig an nya utmaningar även om de känns skrämmande stora. Det finns en potential att lyckas med allt idag så var inte rädd för att ta ut svängarna.

Vågen 23/9-22/10

Du väljer att vila idag. Det har varit en intensiv vecka på många sätt och nu vill du ta det lugnt. Under den här dagen möter du människor som beundrar dig och som vill få dig att växa och känna dig uppskattad.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag planerar du inför kommande vecka. Du tänker inte finna dig i att din chans försvinner bara för att du inte gör något. Du är en jägare i grund och botten och en jägare vill jaga. Visa att du inte är den som ger upp i första taget.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dig själv lite på för stort allvar idag och det gör att du inte lyckas riktigt med ett projekt. Du måste ha humor och distans om du ska kunna skapa den här dagen. Kvällen ägnar du åt att flirta, särskilt om du är singel.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra. Du tycker om att ha långsamt tempo och du vill egentligen inte ens kliva upp ur sängen den här söndagen. En vän visar dig förtroende och avslöjar en hemlighet som kan bli tung för dig att bära. När det gäller kärleken så kan den dyka upp när du minst anar det.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att njuta och att inte stressa. Du har många krav på dig i veckorna så det här är din dag att bara slappna av och ta det lugnt. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och en hel del underhållande historier.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg för att du inte är modigare. Det känns som ett unikt tillfälle är på väga att glida dig ur händerna men du vet inte riktigt hur du ska agera. Lita på din charm och var dig själv, det räcker mer än väl.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons