Måndag 6/2

06 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att ta för sig och inte vara rädd för att säga vad du tycker. Vanligtvis är Väduren en person som både syns och hörs, men idag är du lite försiktigt eftersom du är rädd att få kritik.

Oxen 20/4-20/5

Det duger inte att du slarvar idag och det vet du om så därför är du extra noga med detaljerna. Du vill att allt ska fungera bra och du lägger upp en plan för dagen. Kvällen handlar om att vila dig i form för den kommande veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du stressar både på och efter jobbet just nu vilket kan påverka dig negativt. Du borde försöka att vara ned men du vet inte hur du ska göra. Det finns för många åtaganden och för lite tid. Börja med att lära dig att prioritera.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen inleder du en charmoffensiv mot en kollega som du vill vinna över på din sida. Det blir en rolig dag där ditt intresse för människor kommer till stor nytta. Privat grälar du med en person som du tycker om men som periodvids är för krävande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du nekar till att göra vissa uppgifter idag och det bror på att du anser att de här sakerna inte ligger på ditt bord längre. Din chef är av en annan åsikt och därför kan det uppstå en intressekonflikt. Kvällen handlar om att träffa en släkting.

Jungfru 23/8-22/9

Du kommunicerar mycket via brev, sms och telefonledes den här dagen. På grund av tidsbrist hinner du inte träffa alla som du skulle behöva träffa för att ordna med olika projekt så det får bli en annan form av kommunikation istället.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte den som är den idag utan du ställer gärna upp på nya idéer och ser till att få dem att fungera. En kollega blir lite irriterad över ditt sätt att ta över olika uppgifter så försök att hålla tillbaka lite på din entusiasm.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har på sätt och vis längtat efter att det ska bli måndag igen. Det låter kanske konstigt, men idag får du möjligheten att testa några av dina idéer i verkligheten. Du är full av energi och du vill verkligen få saker gjorda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen börjar i katastrof med att du glömmer något viktigt, men sedan blir det bara bättre och bättre. Under den här dagen möter du en person som får dig att tänka både en och två gånger på vad du vill med din framtid.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om löften både som du ger och som du får. Utan att veta det har du kommit en viss person väldigt nära och för varje dag så stärks era band både genom ömsesidig respekt och en förmåga att kunna lita på varandra.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir alldeles för stressig för din smak. Du hinner inte med allt som du planerat att göra och det leder till att du kommer senare från jobbet än du tänkt dig. Glöm inte något som du lovat en släkting att hjälpa till med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar ett initiativ idag och det faller i god jord vilket uppmuntrar dig att våga lite till. Det här är okänd mark för din del och du känner dig både exalterad och lite oroad på samma gång. På kvällen planerar du ditt nästa steg.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons