Tisdag 7/2

07 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att invänta ett besked och det kan ta rätt så lång tid. De svar du vill ha kan inte stressas fram då kan det bli fel. Du kommer att vara tvungen att lära dig att ha tålamod och att ta en dag i taget.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en rätt så bra dag där fokus ligger på att vara kreativ och tänka framåt. Tillsammans med dina kollegor är du både inspirerande och rolig att vara med. Många söker aktivt upp dig för att få ett råd från dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att ta risker och om att inte nöja sig med det näst bästa. Det kan vara lite si och så ibland med det. Du känner att det inte är värt ansträngningen att göra allt för en seger när en andra plats känns nog så bra.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en konflikt i hemmet och det tär på dig. Du försöker att smita undan så mycket som det går, men just nu så har du inte så många platser du kan smita till. På jobbet är du social och trevlig. Du försöker att separera arbetet från privatlivet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på hugget idag och inget undgår din skarpa blick. En kollega försöker tillskansa sig fördelar som du inte tycker att hen är värd och då är du där och sätter käppar i hjulet för hen. Du stöttar även en annan arbetskamrat som har det svårt just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inget du kan säga eller göra som kan övertyga din vän om att tänka en andra gång på ditt förslag. Hen har bestämt dig och då är det hugget i sten. Det bästa du kan göra nu är att hitta ett andra alternativ som båda kan acceptera.

Vågen 23/9-22/10

Du rör dig i en gråzon och det vet du om. Det handlar om att inte bryta mot reglerna direkt utan bara tänja lite på gränserna. För dig är det viktigt med kreativ frihet och den tar du dig idag. På kvällen vill du gärna träffa kompisar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är involverad i en konflikt som inte är så lätt att reda ut som det kan verka vid första anblicken. Det finns många lösa trådar i den här härvan och det kommer ta både tid och tålamod att nysta upp den.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är laddad för en rolig och lite annorlunda tisdagen. Det finns utbildning på schemat så du lär dig en hel del nya saker den här dagen. En kollega försöker närma sig dig, men du blir bara irriterad och drar dig undan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du kunder varit piggare den här tisdagen. Det verkar som du antingen sover för lite eller är eller börjar bli sjuk. Försök att inte lägga energi på onödiga konflikter idag utan satsa på att ta hand om dig själv istället.

Vattumannen 20/1-18/2

Du unnar dig verkligen det bästa idag och det kan få en del kollegor att höja på ögonbrynen. Själv tycker du att det är helt självklart att du ska få möjlighet att njuta en helt vanlig vardag. Kvällen handlar om att uppfylla ett löfte.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite feg just nu och det vet du om, samtidigt är du rädd för vad som kan hända om du öppnar upp dig. Försök att ta itu med det här dilemmat med ett litet steg i taget. Det här är inget du bör eller kan stressa på.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons