Onsdag 8/2

08 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska långtråkig onsdag för du är tvungen att göra saker som du egentligen inte tycker om att göra men som måste bli klara. Här gäller det att hitta musik eller annat som kan peppa dig under dagen.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att komma överrens med en kollega fast du anstränger dig. Du tycker att personen ifråga att en besserwisser som alltid ska ha rätt i alla sammanhang. Idag blir du tvungen att samarbeta med den här personen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här onsdagen kretsar kring pengar och kring utveckling. Du känner dig lite hämmad av att allt till slut handlar om en kostad och att din kreativa frihet får ramar av ekonomiska skäl. Det här är något du måsta anpassa dig efter.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite väl öppenhjärtig idag och din rättframhet kan såra en kollega som är väldigt känslig för din åsikt. Du menar egentligen inget illa utan du vill bara vara uppriktig, men din arbetskamrat idealiserar allt du säger så hen tar din kritik väldigt personligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på strålande gott humör idag och det märks på allt du säger och allt du gör. Det finns en vilja och en energi som handlar om att utvecklas och bli bättre i ditt yrke. När det gäller relationer så är du mottaglig för en invit. Venus gör dig romantisk just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt driven den här onsdagen och du arbetar både snabbt och exakt. Det blir en bra dag där din målbild är i fokus. Du har funderat mycket på vad du vill göra med ditt liv under det närmaste halvåret och nu vill du börja jobba mot dina mål.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd att göra fel och det visar sig i dina resultat som är lite tama. Om du inte riskerar någonting så är det svårt att sticka ut och märkas. För att synas måste det finnas något unikt och utmärkande för just dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen handlar om en saknad. Du saknar en kollega som är bortrest eller sjuk. Du blir förvånad över hur mycket du tänker på den här personen. Det är som om hen etsat sig fast i ditt minne och det enda du vill är att träffa hen igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar den här onsdagen med ro. Av olika skäl kan du verkligen slappna av och göra en sak i taget utan att stressa. När det kommer till de sociala bitarna i ditt liv så känner du dig pigg på det mesta som dina vänner kan tänkas föreslå.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett gott humör idag och det bli ännu bättre av att en vän visar dig lite extra omtanke. Du känner dig uppskattad. När det gäller kärleken har du lite svårt att helt släppa in den i ditt liv, du är rädd frö att bli sårad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar den här dagen som den kommer. Genom att vara flexibel och hänga med i alla vändningar lyckas du parera en incident som skulle kunnat leda till en mindre katastrof. På kvällen handlar det om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu funderar du mycket över kärleken och dina relationer. Du har upptäckt att du vill förändra något i ditt liv och att det här med dina relationer att göra. Som singel börjar du bli mer och mer säker på vem det är du vill ha.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons