Torsdag 9/2

09 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Inledningsvis så är du på dåligt humör den här dagen. Du känner dig inte i toppform och du har svårt att hantera dina känslor. Är du sjuk så kurar du med största sannolikhet i sängen, annars så jobbar du i ganska långsamt tempo. Under kvällen får du nyheter som piggar upp.

Oxen 20/4-20/5

Du har tillgång till en rad fördelar idag och du vet inte ens om det. För dig känns det mer som om ingen ser eller vet vad du gör, du är anonym och räknas inte riktigt in. Sanningen är den att det finns en hel rad med personer som har ögonen på dig och vill börja samarbeta med dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir produktiv och det är bra eftersom det finns en hel del som du ligger efter med. Genom att vara fokuserad på jobbet hinner du med massor av små uppdrag som av en eller annan anledning blivit liggande.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om relationer och hur komplexa känslor kan vara. Du saknar någon som är bortrest eller sjuk, men du har svårt att avgöra om det bara är för att du är uttråkad eller om den här personen har kommit att betyda något mer än bara vänskap för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här torsdagen handlar om kommunikation och om hur väsentligt det är att lyssna på dina kollegor. Du brukar lyssna utan att höra eftersom dina tankar gärna fladdrar iväg när någon pratar med dig. Idag får du öva att fokusera på vad dina kollegor vill förmedla till dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är orolig att du sårat en vän av misstag. Du vill bara vara ärlig, men du inser att ärlighet fungerar bäst när mottagaren är redo för din syn på verkligheten. Som det är nu så är inte din vän beredd att ta av sig sina rosafärgade glasögon.

Vågen 23/9-22/10

Du jobbar på med ett ganska högt tempo idag och det är bra för det finns en hel del att göra. Under dagen kommer du att stöta på problem som är relaterade till siffror eller till en arbetsbeskrivning och här gäller det att du tänker innan du agerar.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du på dåligt humör eftersom dina planer inte går så som du vill just nu. Under en längre tid har du funderat mycket kring kärlek och känslor och nu när du är mogen att börja agera efter ditt hjärta så verkar det vara dålig tajming och det gör dig irriterad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara andra till lags och det är inte din starkaste sida. Du föredrar att vara ensam mot att jobba i grupp om du inte får styra och ställa. Idag är det du som får anpassa dig efter vad andra tycker och tänker.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett behagligt humör idag och det får människor omkring dig att le och må bra. När du vill kan du vara charmen själv och det vill du idag. Det enda minuset den här torsdagen är att du känner dig trött och krasslig och inte har så mycket energi som du skulle vilja ha.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska högintensiv dag så det är bra om du är utvilad. Under den här torsdagen så ser du till att få mycket gjort både när det gäller det rent praktiska och när det gäller att fundera ut planer för framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite nere utan att veta varför den här torsdagen. Det saknas något eller någon den här dagen och frånvaron är påtaglig för dig. Under dagen funderar du på att göra något som egentligen går emot din natur, men som du känner att du måste göra.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons