Fredag 10/2

10 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Du tar dagen lite som den kommer. Just nu orkar du inte planera så lång in i framtiden som du skulle vilja. Du är trött och har svårt att fokusera längre stunder. Allt blir grötigt för dig när du försöker att tänka för långsiktigt.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inget som du hellre skulle vilja just nu än att träffa en person och bli förälskad. Våren börjar kännas i hela kroppen även om det är ett tag kvar enligt almanackan. Har du ett stadigt förhållande så satsar du på att återuppväcka passionen mellan er, eller flirta med en kollega/bekant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör och det beror främst på att någon har sagt något till dig som får dig att bli alldeles varm inombords. Det här är en komplimang som du kan leva på länge. Just nu är du lättsmickrad.

Kräftan 21/6-22/7

Du är den du är och det gör att du är väldigt emotionell, särskilt när det gäller saker som rör kärlek och vänskap. Nu när Månen står som den gör så blir du extra känslig och du läser in en mening i olika saker som egentligen inte har någon mening.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att våga vara ensam även om det gör ont. Som Lejon är du ett flockdjur och du känner dig utstött när du inte får vara en del av gruppen. Oftast är det inga problem eftersom du nästan alltid är välkommen vart du än går, men idag får du av någon anledning inte vara med.

Jungfru 23/8-22/9

Du tror att du vet mer än vad du gör, men när det kommer till emotionella ämnen så har du oftast fel. Du är för analytisk och tror för mycket på logik vilket inte har med känslor att göra överhuvudtaget. Räkna med att bli överraskad av en person som du tror att du vet vart du har.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att våga vara dig själv och att inte ta något för givet. Du är en person som oftast räknar med att saker ska gå fel och tar ut besvikelsen i förväg. Idag kommer allt att gå bra och du har oroat dig i onödan.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här fredagen blir fantastik utan att du riktigt vet varför. Du pratar med en person som får dig att le lite extra inombord och bara den lilla stunden lyser upp resten av fredagen. Kvällen blir lugn och skön. Du drömmer dig bort hemma snarare än att aktivera dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har du svårt att säga nej när en vän vill träffa dig. Du känner att du egentligen borde vara hemma och vila, samtidigt så är du sugen på att ha lite kul. Kompromissa, gå ut på kvällen men var inte ute för sent.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra fredag där du får vara social med människor som du tycker om. Glöm inte att visa vad de här personerna betyder för dig, ibland gör ditt pokerfejs att människor har svårt att tolka vad du egentligen känner. Våga visa dina känslor både i ord och i handling.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig bortglömd och det visar du med all tydlighet idag. Du gillar inte att bli ignorerad så då ser du till att bli obekväm istället. Under fredagskvällen passar du på att ta det lugnt och vila upp dig ordentligt för du tycks ha planer för lördagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag visar du verkligen vad du går för. Du gillar att briljera, särskilt när en viss kollega ser på. Det kan röra sig om att nu konkurerar med varandra eller så vill du bara imponera på den här personen. På kvällen överväger du om du ska ta nästa steg i din plan som du har för den här våren.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons