Lördag 11/2

11 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Under den här lördagen gör du vad som krävs av dig inte mer, för dig är det viktigt med en lugn och skön dag som fokuserar på att vila och återhämta sig. Det har varit en hel del saker den senaste tiden så du behöver den här pausen.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen bli lugn och skön. Månen gör dig kreativ och du sätter igång med att skapa. Det finns något drömmande över ditt tecken just nu, det är som om du inte riktigt kan fokusera på nuet utan att dina tankar fladdrar iväg. Kvällen bjuder på en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är så envis och idag gagnar det dig. Genom att strida för det du tror på så vinner du en kamp som egentligen var förlorad från början. Det är din benhårda tro på att allt går bara man vill som ger dig den här segern.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att argumentera med en närstående som tycker att du lägger för mycket tid på dina intressen och för lite tid på familjen. Du är en väldigt hemmakär person i vanliga fall, men den senaste tiden har din egen utveckling och dina privata intressen kommit före familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att mysa med människor som du älskar. Oavsett om det blir en utomhusdag med fokus på aktiviteter och sport eller en riktig inomhusdag med hemmamys och god mat så ser du till att skapa en god stämning kring dig.

Jungfru 23/8-22/9

Den här lördagen är det viktigt för dig att få visa vad du går för. Du är orolig att inte räcka till i ett visst sammanhang och därför brer du på lite extra. Försök att vara mer naturlig, det kommer att gå hem bättre än om du försöker för mycket.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag där fokus ligger på att äta nyttigt och vara snäll mot kroppen. Dagen handlar också om relationer och om att stärka de band man har omkring sig. Kvällen passar bra för fest och trevligt umgänge.

Skorpionen 23/10-21-11

Du unnar dig verkligen något som du velat ha länge, och därför blir du besviken när upplevelsen inte blir så härlig som du föreställt dig. Kvällen handlar om att övertyga en vän om du har rätt och hen har fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir lite trist. Något som du har planerat bli inställt på grund av sjukdom eller pengabrist. Här gäller det att tänka om istället för att gå hemma och vara besviken. Du kan vända den här lördagen till något riktigt bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar för dig i sociala sammanhang och utan att veta hur det går till så är du plötsligt stjärnan i showen. Det blir en ny, spännande och samtidigt lite läskig upplevelse. Kvällen blir betydligt senare än planerat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har fullt upp just nu och det är bra eftersom det hindrar dig från att grubbla allt för mycket. I vanliga fall så är du inte så medgörlig som du är idag. Just nu orkar du inte strida för saker som du egentligen inte bryr dig så mycket om.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får gärna visa vad som är viktigt för dig och vad du kan leva utan. Om du tar första steget in i en relation den här lördagen så kommer du upptäcka att det kan vara riktigt mysigt att vara två och att alla behöver någon som står en nära.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons