Söndag 12/2

12 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att enas med en släkting idag och om du inte ser upp så kan er konflikt leda till ett rent krig. Under den här eftermiddagen passar du på att vara lite huslig för en gångs skull. Du vill komma ikapp i hemmet.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte så på idag utan väljer att ta det lite lugnt. Genom att vara försiktig så ser du till att undvika konflikter som du inte hör hemma i. Under dagen möts du av en allvarlig anklagelse som det faktiskt finns ett korn av sanning i. Ärlighet är bäst i det här fallet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att ta beslut i olika frågor och at våga bjuda på att ha fel. Du ogillar att bli motbevisad, men i just det här fallet bör du erkänna att du är ute och cyklar. Kvällen handlar om att vara vänlig mot barn och djur.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt arr förstå varför en vän är sur på dig. Visst har ni olika åsikter ibland, men inget som borde kunna resultera i den här typen av konflikt. Under dagen gör du ett tappert försök att reda ut saker med din vän men hen verkar ganska tillbakadragen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du genomgår en metamorfos just nu och det kommer att ta tid. Det finns mycket potential inom dig och du vill verkligen utvecklas, men just nu står du på samma fläck och stampar och det kommer du göra ett tag till innan din förvandling är klar.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen handlar om att vila upp sig och bara njuta. Det blir en härlig dag där du träffar släkt och vänner utan att för den sakens skull överanstränga dig. Under kvällen kan ett råd bli riktigt värdefullt så lyssna ordentligt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir upplyftande och härlig. Du njuter av vädret och av att ha dina vänner/familj omkring dig. Har du möjlighet väljer du att vara ute en hel del den här dagen. Kvällen bjuder på en överraskning som har med vänskap och kärlek att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir inblandad i en konflikt som du egentligen borde hålla dig utanför om du är smart. Det är ditt humör som får dig att blanda dig i det här bråket. Du har ett ganska hett temperament just nu och du är rätt så lättsårad i olika sammanhang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra, du har roligt och du umgås med en hel del olika personer. Under dagen väcks en gammal längtan i dig som du inte kan behärska och det resulterar i att du gör någon ganska obetänkt. Du kan komma att ångra dig efteråt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du är ute på hal is just nu, samtidigt känner du dig lite äventyrlig och du tycker det är rätt kul att provocera. Se bara upp så att du inte skaffar dig fler fiender än du kan hantera. En hemlig beundrare kan välja att ta kontakt idag. Hen har samlat mot under en längre tid så var snäll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du inte vinner något på att bli arg idag ändå har du svårt att hålla ditt temperament i schack. Det handlar egentligen om Plutos position som bidrar till din ökade ilska. Att räkna till tio baklänges är ett bra knep om du ska klara av den här situationen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undersöker olika möjligheter idag, lite av ren nyfikenhet och lite för att gardera dig i en maktkamp som du inte valt att vara med i men som du ändå blivit indragen i. När det gäller kärlek så tar du det lugnt och bidar din tid. Kunskap är nyckeln till framgång för din del.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons