Måndag 13/2

13 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Du att du inte har så mycket att säga till om i en viss jobbfråga, men ändå kan du inte låta bli att göra motstånd när någon försöker få dig att rätta dig i ledet. Du är en person som ogillar hierarki om inte du själv är i toppen.

Oxen 20/4-20/5

Du undersöker en möjlighet som har med framtiden att göra. Det handlar om att ta råd från en person med lång erfarenhet och som har ditt bästa för ögonen. Under kvällen är det många saker som du vill fundera på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att vara väldigt organiserad och det är inte din starkaste sida. Här gäller det att teama ihop dig med någon som är lite mer fokuserad än vad du är så kan du stå för de mer kreativa bitarna.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lekfull och rolig. Du känner att du når fram till en kollega och ni har riktigt roligt ihop. Under eftermiddagen tar du ett steg i rätt riktning om du vill förändra din nuvarande vardag. När det gäller kärlek så finns det en hel del att fundera över.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra om än ganska stressig. Du har så många tankar som snurrar i skalen just nu att du inte hinner med allt som du ska göra den här dagen. För dig är det viktigt att skapa tid till att bena ut det som du vill ändra på från det som du trivs med i ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dagen lite som den kommer och det är bra. Månen gör dig mer impulsiv än du brukar vara och det gör att du har lättare för förändringar. Under den här dagen möter du en person som fascinerar dig för att hen är så olik alla andra människor som du har omkring dig.

Vågen 23/9-22/10

Du tar dig själv på största allvar just nu och det kan skapa en plattform för att dina kollegor börjar retas med dig. Det finns något frestande med allvarliga personer som inte kan se humorn i vardagen och det är just där du befinner dig för ögonblicket.

Skorpionen 23/10-21-11

Hur du än vrider och vänder på din situation så blir inget som du tänkt dig. Du har det ganska komplicerat i ditt liv just nu och hur du än försöker dina problem så blir de inte bättre. Mycket handlar om en konflikt mellan dig och vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder kanske inte på så många nöjen som du hoppats på, men du har det trevligt och du umgås med dina vänner. Under dagen möter du en person från det förflutna och det blir ett ytterst stelt möte mellan er.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt den här dagen. Det finns många tankar som upptar din vakna tid och mycket kretsar kring kärlek, vänner och framtiden. Under eftermiddagen och kvällen ventilerar du dina funderingar med en vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg eftersom inget går som du hoppats på just nu. Interna konflikter infekterar stämningen på jobbet och gör det svårt för dig att upprätthålla din korrekta fasad. På kvällen får du glädjande nyheter beträffande en ung släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är orolig att du inte kommer att få som du vill i ett visst sammanhang. Mycket pekar på att du är försent ute och det gör dig frustrerad. Du är inte van vid att hamna i den här typen av situationer. Allt är inte förlorat, men då måste du våga spela lite mer riskfullt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons