Tisdag 14/2 Valentine

14 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Blir lugn och harmonisk. Har du ett förhållande så kretsar mycket kring känslor den här speciella dagen. Du överraskar gärna din käraste med något som hen blir förvånad över. Du kan vara passionerad när du vill.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen vill du att allt ska andas romantik, men det blir inte riktigt som du hoppats. Även om alla hjärtans dag blir ihågkommen av din vän så blir det inte på det sättet du skulle ha önskat. Som singel kanske det borde vara du som uppvaktar och inte tvärt om?

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att smälta in i bakgrunden idag Du vill inte sticka ut på något sätt och det märks. Under den här dagen får du en fin komplimang som har med ditt arbete att göra. Stäck på dig och var stolt.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det dagen med stort D, i alla fall för alla kärlekstörstande Kräftor.  Det finns många Kräftor som har hållit sina känslor väl dolda, till och med för sig själv, men nu är det dags att ni kommer fram och bekänner färg. Om du inte vågar kan du inte vinna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir trevlig och lagom stressig. Du funderar mer på semestrar och ekonomin än över romantik idag. Har du ett förhållande kan du pigga upp er relation genom att överraska din partner med något litet, men omtänksamt.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir en drivkraft för dig på många olika sätt. Du arbetar hårt för att få igenom olika sorters krav på jobbet, och ibland känner du att ingen uppskattar dina insatser. En kollega ger dig beröm för att du är så omtänksam.

Vågen 23/9-22/10

Du njuter av den här dagen trots att den här ett kommersiellt påfund. För dig är det viktigt att visa kärlek, särskilt på alla hjärtans dag. Som singel känner du dig lite galen och du tar en risk som du skulle undvika i vanliga fall.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet inte riktigt hur du ska göra idag. Det finns en hel del tvekan i ditt tecken och det kan göra att du blir handlingsförlamad när du egentligen borde vara den drivande. När det gäller romantik så är du mycket för att spela spelet, men du vill inte avslöja vad du egentligen känner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att Venus bidrar med extra charm till ditt tecken och gör dig helt oemotståndlig. Som singel har du all möjligheter att få en date eller bara lite beundran i form at ett sms eller ett kort. Du njuter av uppmärksamheten.

Stenbocken 22/12-19/1

Visst dagdrömmer du om att bli tagen på sängen med en kärleksförklaring idag, men det är inget du tror kommer att hända. Som singel är du för praktisk för att tro på det oväntade och därför blir du minst sagt chockad när det omöjliga inträffar. Det blir en magisk dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en praktisk person som inte har tid med romantik, men du kan offra dig och köpa en ask choklad eller ett par semlor för husfridens skull. Som singel håller du låg profil den här dagen. Du varken vill bli eller vill uppvakta någon särskild. Du håller dig för dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag flödar romantiken och du försöker ta mod till dig för att ge en ledtråd till vad du känner. Många Fiskar är naturligt blyg när det kommer till att ta första steget i en romans, men du har också insett att du inte har något val i just det här fallet. Om du inte gör något så kommer inget att hända

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons