Onsdag 15/2

15 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir ganska stressig eftersom du har en del inbokat den här dagen. Tyvärr rimmar du illa med stress just nu och det kan hända att du struntar i alla åtaganden och åker hem istället om det blir för mycket för dig.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir seg inledningsvis. Det här är inte alls vad du hoppats på, men förutsättningarna har ändrats så det är bara att gilla läget. Under eftermiddagen blir du förvånad över en medarbetares entusiasm.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du fokuserar på framtiden snarare än på nuet och det kan leda till en konflikt mellan dig och din partner. Båda ni har svårt att leva i nuet, men din partner lever i det förgångna medan du planerar för det som komma ska. Nu måste försöka att hitta en fungerande kommunikation.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen kan handla om ren lycka, men den kan också vara lite av en baksmälla efter gårdagens rus. Du undrar hur du kunde missa ett par väsentliga detaljer den här dagen och försätta dig själv i en situation som kan bli knepig att ta sig ur.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Ärlighet varar längst, det borde du veta om. Om du nu ändå är inne på att köra med ärlighet så får du förvänta dig att få samma sak tillbaka även om det inte är något som du bett om. Ibland kan sanningen svida.

Jungfru 23/8-22/9

Du undrar en hel del över olika saker som har med jobbet att göra. Tankarna snurrar i huvudet, särskilt på kvällen och kan bidra till en viss sömnbrist. Under den här dagen får du en hel del svar på dina funderingar och det tycker du känns skönt.

Vågen 23/9-22/10

Du tror så mycket om så många, men hälften av alla dina teorier är bara fantasier. För dig handlar det om att du gärna vill förstå omvärlden, men att du inte alltid tar dig tid att sätta dig in i hur de olika problemen fungerar eller hur dina kollegor egentligen tänker.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en underlig dag för din del. Den kan variera i allt från rosarött till nattsvart beroende lite på hur gårdagen avlöpte. Som Skorpion är du passionerad av naturen och du lever ofta här och nu. Du vill inte planera för romantiken, du vill att den bara ska finnas där.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir trevlig och går fort. Oavsett om du är ledig eller arbetar så lägger du mer energi på att stärka upp de sociala banden än på själva arbetet. Under eftermiddagen ägnar du dig gärna åt sport av olika slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en händelserik dag på många olika sätt. En gammal konflikt tar plötsligt en ny riktning och här gäller det att hänga med. En flirt med en medarbetare kan bli lite allvarlig, och frågan är om du klarar att hantera mer känslor i ditt liv just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet vad du får som du fokuserar på de problem som du har framför dig, men du vet inte vad du kan vinna om du vågar ta ut svängarna ytterligare. Du har en hel del idéer, nu gäller det bara att omvandla dem från tanke till handling.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en jobbig dag där du känner att du drar dig inom ditt skal igen. Du har svårt att visa vad du känner öppet, men privat kan du vara både romantisk och passionerad förutsatt att du verkligen är kär. Fisken har lätt för att bli förälskad, men det tar lite tid för dig att bli riktigt kär.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons