Torsdag 16/2

16 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att överdriva problem just nu, men det är du omedveten om så därför blir du arg eller sårad när din omgivning inte tycks reagera lika starkt på saker som du gör. Det är en övergående påverkan som kan vara lite jobbig.

Oxen 20/4-20/5

Du har det motigt på jobbigt just nu. Flera konflikter och en hel del sjukdomar drabbar dig och du vet inte hur du ska hålla humöret uppe. Här gäller det att ta en dag i taget och inte försöka forcera fram en vapenvila. Låt problemen få ta den tid de behöver.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är irriterad på en vän som inte vill ställa upp på en tjänst som du ber hen om. Du skulle gjort samma sak för hen om hen bett dig, men tydligen så har din kompis en annan syn på er vänskap mot vad du har.

Kräftan 21/6-22/7

Du har hamnat mitt i ett drama och du vet inte hur du ska hantera det. Egentligen borde du undvika att välja sida, men det finns en person som står dig närmare än de andra och därför är det troligt att du tar hens parti.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om kärlek och om romantik. Vårkänslan i luften gör dig alldeles pirrig och får dig att börja dagdrömma om varmare tider. Som singel upplevs du som väldigt flirtig just nu. Ditt leende kan få det isigaste hjärta att smälta.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag för din del eftersom du tvingas ta itu med problem som du inte ens visste om existerade. Det är många som är sjuka i din omgivning just nu och därför faller en hel del uppgifter på dig fast det normalt sett är någon annans ansvarsområde.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska intressant torsdag där du iakttar människorna omkring dig och försöker komma fram till någon form av slutledning. Du inser att det inte alls är så som du trodde från början utan att de här intrigerna är mer komplexa än du anat.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har hamnar utanför och det ogillar du skarpt. Det är på grund av en pågående konflikt som du ständigt lyckas göra dig ovän med en eller flera personer. Just nu är det smartaste att helt byta grupp för en tid. Du kan behöva omväxling.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns två typer av Skyttar just nu. De som försöker bli vän med allt och alla för att bli populära och omtyckta och de som inte förstår vitsen med att vara så social. Oavsett vilken av kategorierna som passar på dig så funderar du mycket över kärlek, framtiden och karriären.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen handlar om att fokusera på rätt saker. Lägg inte energi på människor som du ändå inte orkar med just nu, utan var ensam om det får dig att må bättre. Stenbockar kan mycket väl föredra sitt eget sällskap under en tid, men frågan är hur länge du tillåts vara för dig själv?

Vattumannen 20/1-18/2

Du genomgår en personlig process där du går från klarhet till klarhet när det gäller ditt arbete. Du inser att du inte kommer att få som du vill oavsett vad som händer så det är lika bra att du börjar klura på en alternativ lösning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bör ändra på ditt sätt om du vill komma närmare en viss person. Att vara stöddig och självsäker fungerar inte, men det är ofta bakom den fasadn du gömmer dig när du känner dig osäker och blyg. Håll inne med dina finurligt dryga kommentarer och var så där trevlig som bara du kan vara.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons