Fredag 17/2

17 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Du tar vissa saker på yttersta allvar, medan andra problem framstår som rätt så triviala i dina ögon. Tänk på att alla kan ha olika åsikter om vad det är som är viktigt och du borde respektera att även till synes små problem kan vara jobbiga för vissa.

Oxen 20/4-20/5

Du tackar gudarna för att det är fredag. Du behöver verkligen få vara ifred idag och du gör ditt bästa för att sätta upp en artig och trevlig fasad på jobbet fast det enda du vill göra är att gå hem. Den här pressen kommer att lätta inom en eller två veckor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är uttråkad och rastlös. Det är bara att inse att saker inte går så som du vill att de ska gå. Det handlar om att du hela tiden tror att gräset är grönare på andra sidan staketet och när du väl lyckas ta dig dit så inser du att det du hade var bättre än det du får.

Kräftan 21/6-22/7

Var försiktig med kritiken idag. Den person som du närmar dig har ett våldsamt temperament just nu och det kan hända att du blir utskälld. Om du vill trösta eller få den här personen på gott humör så är det massor av värme och en snäll humor som gör susen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om val och du inser att du inte har tid att grubbla så mycket över olika alternativ som du skulle vilja. Marginalerna är små och det är kritiskt att du försöker hålla deadlinen om du ska nå dina primära mål.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inga måsten den här dagen och det är du glad över eftersom du har en del inplanerat som kan gå åt skogen om du tvingas rikta fokus åt ett annat håll. Kvällen handlar om fest, vänner och att umgås. Venus ger dig charm och du njuter av livet.

Vågen 23/9-22/10

Dagen förmedlar många tankar som snurrar i skallen. Du har svårt att släppa loss och låta fantasin flöda även om det är precis vad som behövs för att komma vidare ur det ekorrhjul som du hamnat i. På kvällen söker du råd hos en pålitlig släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Du visar inte vad du tänker och du är stolt över hur bra du är på att hålla masken, men problemet är att du är så bra att inte ens den person som du skulle vilja läste dig förstår hur gärna du vill lära känna hen. Ibland är det bra att kunna släppa ned garden lite.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen är en dag där skratt, fest och många roliga händelser står på menyn. Du njuter av nuet och du stormtrivs med både dina vänner, din familj och ditt liv i största allmänhet. Som singel letar du kanske inte efter kärleken, men du håller en del dörrar öppna.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt idag och njuter av tanken på att det är fredag. För dig är det säng, mysmat och en film som hägrar, men det verkar som dina vänner har helt andra planer för din del. Hur sugen du än är på att säga nej så lockas du med på något sätt och kvällen bli magisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen är inrutad från morgon till kvällen och det kan göra dig lite lilla berörd. Du skulle vilja ha mer frihet att träffa vänner och bara ta det lugnt, men fritidsintressen, familj och arbete kräver en hel del av dig just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska nöjd med dig själv. Du gör små, men disktinka framsteg och det är ingen mer än du som ser det. En positiv indelning i ett grupparbete får dig att se lite ljusare på den här dagen. Du hamnar med en person som kan trigga dig väldigt mycket men som också kan få dig att le.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons