Lördag 18/2

18 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att inte lyssna ordentligt idag och det gör att du kan missa något som din partner, en när vän eller släkting försöker säga dig. Du är helt upptagen av dina egna tankar och märker inte vad som pågår omkring dig.

Oxen 20/4-20/5

Du är försiktig i dina uttalanden idag för du vill inte skämma en vän. Du vet att hen har svårt att öppna upp sig och när hen äntligen börjar glänta på locket till sina verkliga känslor så gäller det att vara försiktig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inga ursäkter idag, det är bara att bita i det sura äpplet, ta tjuren vid hornen och så vidare. Du står inför ett problem som du inte känner dig redo att ta dig an, men stjärnorna uppmanar dig att försök just idag för då kommer du klara av den här utmaningen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte alls nöjd med den ursäkt som du får från en vän. Det har varit en tuff dag och du är inte alls upplagd för den här typen av beteende. Det är bra att du sätter ned foten den här gången, det är så sällan du säger ifrån på allvar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara vaken och ha koll på detaljer. Den händer mycket den här dagen så det gäller att du inte missar något. Under lördagskvällen passar det bra med fest eller med en romantisk middag med din älskling.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att du måste visa vad du går för, men du är mentalt trött och orkar inte riktigt ge järnet. Under kvällen får du höra ett rykte som är både oroväckande och ganska konstigt. Här gäller det att leta reda på fakta innan du drar några slutsatser.

Vågen 23/9-22/10

Du är benägen att förlåta en släkting för hens klumpiga uttalande, men då måste du samtidigt se mellan fingrarna när det gäller annat som den här personen säger och gör. Frågan är om du kan acceptera hen med alla fel och brister eller om du tvingas tala om vad du egentligen tycker.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska trevlig. Du hänger med vänner och njuter. Tyvärr är din tankar ganska lång borta och du har svårt att till fullo intressera dig för det som pågår direkt omkring dig. Du funderar en del över kommande vecka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en sorglöshet och en charm över ditt tecken den hör lördagen. Du njuter verkligen av att vara ledig och du undviker all form av hemarbete så långt det bara går. En vän från det förflutna kan röra upp en del känslor på kvällen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen handlar till stor del om människor du bryr dig om och om god mat och närhet. Som singel kan det vara din släkt eller familj du tillbringar dagen med. Har du en partner myser du gärna med hen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är frustrerad över att du inte alltid kan få som du vill i ett visst sammanhang. Periodvis känns det om det bara är du som sliter medan alla andra glider med på ett bananskal. Handen på hjärtat så ägnar du många helger åt dina egna intressen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en massa roliga aktiviteter inbokade idag och det blir en riktig toppenlördag. Du umgås med vänner och du tar chansen att skämma bort dem ordentligt. Kvällen handlar om att våga berätta vad du känner för en närstående.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons