Söndag 19/2

19 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant söndag som fokuserar på sommaren och på ekonomin. Du står inför några viktiga beslut som kommer ta ett tag att fatta och det är bra att ta tillfället i akt att funder igenom de alternativ du har.

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du en paus från verkligheten, särskilt om det är bra väder. Då går du ut i solen och njuter av den vårenergi som finns i luften. Du funderar fram och tillbaka på hur du ska kunna lösa en konflikt med en kollega på bästa sätt så att båda har stoltheten i behåll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera ett en kollega inte lyssnade på dig i fredags och det finns en viss risk att du fortfarande går och ältar det här. Du brukar inte vara långsint utom när du är influerad av jordelementet så som du är just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Din lojalitet är främst mot en vän och därför väljer du att ta avstånd från en bekant när de båda råkar i konflikt. Egentligen är du inte så intresserad av vad det handlar om, du föredrar att inte grubbla så mycket över andra personer bekymmer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska rolig, men lite väl intensiv. Du har så mycket inplanerat den här söndagen att du hel och hållet glömmer bort ett löfte som du gett en äldre släkting. När du kommer på ditt misstag är det redan försent.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen fokuserar du på det praktiska och låter allt som kräver någon form av tankeverksamhet ligga nere. Du är trött och du känner ingen motivation just nu så egentligen borde du göra något helt annat den här dagen som att åka på en utflykt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska trist söndag för sent fyllda Vågar. Mycket handlar om att du helt enkel orkar engagera dig i något. Du trivs bäst med att ta det lugnt. På kvällen får du en fråga som överraskar dig och gör dig lite oroad.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att vara målinriktad. Om du vet vad du vill har du så mycket större chans att nå dina mål. Under den här kvällen möter du en person som få dig att se annorlunda på ditt liv. Det känns som du får dig en tankeställare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen handlar om att vila och ta det lugnt. Du är ett tecken med mycket energi inom dig och det är sällan du varvar ned ordentligt. Idag kan du antingen vara lite krasslig eller så är du helt enkelt utmattad för du har inga problem att gå ned i varv.

Stenbocken 22/12-19/1

Egentligen tänkte du vara inne och inte göra någonting den höra söndagen, men är det vackert väder kan det hända att du inte kan motstå ett par timmar i solen. Under dagen hör du en del smaskiga rykten som får dig att fundera över hur sanningsenliga de egentligen är.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det väldigt lugnt idag. Veckan har varit intensiv och just nu behöver du vila mer än någonting annat. Under dagen blir du irriterad på en ung släkting som har svårt att ta till sig kritik. Tänk på att du kanske närmar dig problemet på fel sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en skön söndag där fokus ligger på hemmet och på saker som knyter an till jobbet. Du är rätt så målinriktad just nu och det är bra. Under kvällen får du nyheter som du kanske finner en aningen störande.

Annons