Måndag 20/2

20 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Det finns en del tveksamheter i ditt horoskop som har att göra med ett beslut som du är på väg fatta. Du känner att du inte riktigt vet vad de olika alternativen innebär och därför behöver du fundera ett varv till innan du säger något.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra måndag. Du är full av energi och det finns en massa vilja och idéer hos dig. Du tycker att det är roligt att skapa och hitta på nya saker. Under dagen får du höra något som göt dig lite förvånad men positivt överraskad på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

En person som du tycker om att umgås med verkar vara på väg ut ur ditt liv. Det har inget med dig att göra utan det handlar om saker som enbart rör din vän. Under eftermiddagen vill du försöka dig på en fysisk utmaning.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska irriterad på en vän som aldrig hör av sig till dig och idag svarar du med samma mynt. Även om du vet att du av någon anledning borde uppmärksamma den här personen så väljer du att inte göra någonting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Arbetet är ganska bra men konflikterna mellan dina kollegor är många. Det är inte direkta bråk, mer en fråga om att människor känner sig felbehandlade, bortprioriterade eller nedvärderande i olika sammanhang. Du försöker jobba på att skapa en bättre sammanhållning.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en del saker du borde fundera på idag. Mycket rör ditt privatliv, men en del handlar även om jobbet. Du trivs bra, men du är oroad för en nytillsatt chef som tycker om att ta sig stora friheter i alla möjliga sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Dagen går verkligen långsamt. Timmarna kryper förbi och du gör allt för att det ska gå snabbare. Det kan vara för att du planerat in en trevlig aktivitet efter jobbet som du tycker att dagen står stilla. En kollega uppför sig lite flirtigt mot dig och det förvånar dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på hugget idag. Det finns en person som väcker både ilska, fristration och attraktion på samma gång och den här kombinationen gör dig galen. Nu vill du ändra jämvikten i ert förhållande genom att få personen i fråga att känna lika starkt som du gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du inte är på ett strålande humör idag, men det finns inte så mycket du kan göra åt dig. Det är planeter i rörelser som skapar ett inre kaos hos dig och som gör att du kan bli emotionellt väldigt känslig.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lite underlig. Det ligger en stämning av förväntan på jobbet och du känner enda in i benmärgen att det är något som handlar om dig, men du har inte en susning om vad det rör sig om. Du får en del ledtrådar under dagen och det gör dig överraskad.

Vattumannen 20/1-18/2

Fokus ligger på jobbet idag. Du har bestämt dig för att hinna med en viss mängd arbete, men det visar sig att ödet har bestämt för att sätta käppar i hjulet för din planering. Ibland måste man vara flexibel och tänka om.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte med på noterna idag. Plötsligt vänds din värld ut och in, även om det egentligen handlar om en positiv förändring så är det något som är ganska omvälvande och kanske lite skrämmande för dig. Försök att tackla situationen lite i taget.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons