Tisdag 21/2

21 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du har fel, ändå envisas du med att hävda motsatsen. Det handlar om stolthet och en vilja att bevisa dig själv. Det hade varit enklare på så många vis om du bara erkände nederlaget direkt istället för att streta på och hoppas att bevisa någonting.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en ovanligt harmonisk dag då du känner att du äntligen trivs med det mesta i ditt liv. På eftermiddagen funderar du på att göra något som har med din hälsa att göra. Det kan vara att skaffa ett gymkort eller bara gå en långpromenad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är pratglad och charmig vilket lockar många till din sida. Det finns så mycket härlig energi i ditt tecken och i din personlighet just nu att människor inte kan låta bli att tycka om dig och bli bedårade av din charm.

Kräftan 21/6-22/7

Du brottas med ett personligt problem som du inte riktigt vet hur du ska tackla. Det tycks röra sig om känslor och kärlek. Egentligen har inget förändrats den senaste tiden utom möjligtvis din egen inställning till hela situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska stressig dag. Du har tagit på dig en del uppgifter som du inte kan klara av själv och nu gäller det att hitta någon som är villig att hjälpa dig med dina problem. En kollega är svag för dig om kan inte säga nej om du ber om hjälp.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du misslyckats att övertyga en kollega om att hen gör fel, men du kan inte hjälpa att du gör ytterligare försök att övertyga den här personen. Du tycker att det är så tråkigt att hen har hamnat i en föråldrad syn på jobbet och det hindrar hen från att utvecklas.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en produktiv tisdag där jobbet och effektivitet står i fokus. Ibland är det bra för dig att ha en deadline att jobba emot för då blir du mer effektiv. Under den här eftermiddagen får du höra många roliga saker som får ditt humör att höjas.

Skorpionen 23/10-21-11

Du mår bättre när du inte behöver stressa och det slipper du idag vilket gör att ditt humör blir betydligt bättre. Du njuter av den här tisdagen och din charm påverkar din omgivning positivt. Men andra ord en riktigt bra dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir ganska mycket att göra idag så det är bra om du behåller fokus. Ibland är du lite disträ och då blir det inte alls bra. Du behöver få motivation genom att någon kräver att du ska bli klar eller att du vill imponera på någon med dina resultat.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en mellandag. Du är ganska trött och har svårt att koncentrera dig på vad du ska göra. I kombination med krävande arbetsuppgifter kan det kännas lite motigt. En överraskning den här dagen är en kollega som plötsligt hjälper dig och det underlättar allt den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du unnar dig att ta det lugnt och dra ned på tempot den här tisdagen. Du brukar vara effektiv, men just idag orkar du inte riktigt. Du surfar gärna på semestermål, planerar sommaren eller drömmer om helgen istället för att avsluta de projekt du har pågående.

Fiskarna 19/2-20/3

Var beredd idag kan mycket hända särskilt när det gäller kärleken. Det ligger en laddad energi i ditt tecken och det kan mycket väl uppstå ett av de där magiska ögonblicken då ögon möts eller händer snuddar vid varandra av misstag. Det finns attraktion, passion och romantik i luften.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons