Onsdag 22/2

22 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Du är ganska kaxig idag och en av dina chefer blir irriterad på ditt beteende. Egentligen är det inte dig det är fel på. Det är bra att ha ett starkt självförtroende. Problemet ligger hos dina chefer som inte kan ta att du är så stark.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lite av en dipp. Du är trött och har svårt att komma igång på morgonen. Under dagen lyckas du samla tillräckligt med energi för att ta tag i ett problem som är arbetsrelaterat. Privat väntar det goda nyheter och lite trivsamt skvaller den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör och du får människor omkring dig att blomma ut. Solen skänker energi åt ditt horoskop och du lyckas charma de flesta du möter. Idag bör du undvika allt som kan leda till både små och stora utgifter. Håll hårt i dina pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns många som skulle vilja byta plats med dig idag och det är du medveten om, men du tänker inte rubba på dig. Du är glad och stolt över att vara där du är. Under dagen får du flera fina komplimanger som du tar till vara på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du håller huvudet högt och biter ihop trots att du inte mår så bra, Oavsett om du är ledsen eller krasslig så blir det en tungarbetad onsdag, men du är nöjd med att ha klarat av den när du äntligen kommer hem på kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Den här onsdagen försöker du undvika att lyssna på skvaller, men det är inte så lätt för en av dina vänner har väldigt mycket som hen vill dela med sig av. Egentligen borde du säga rakt ut att du inte är intresserad av skitsnack, men du är för artig och väljer att lida i tysthet istället.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag där fokus ligger på att lyssna och ta in information. Kanske är du på kurs eller något liknande. Under dagen får du höra något som rör en medarbetare och den här informationen gör dig illa berörd.

Skorpionen 23/10-21-11

Du flirtar väldigt mycket idag. Du vill verkligen nå fram till en viss person och det gör du genom att spela hela ditt register från att vara stöddig till att vara hur charmig som helst. När du väl har riktat in dig på ett mål så kan inget hindra dig från att nå det. Du är en jägare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen är nästan lekfull och väldigt lättsam. Du njuter av att ha så mycket roligt i ditt liv just nu och känslan av vår i luften är bara ytterligare en bonus. Under dagen tar du kontakt med en vän som du saknar väldigt mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Du möts av en reaktion idag som inte förvånar dig det minsta och egentligen inte ens berör dig särskilt mycket trots att den är negativ. Du har så mycket annat i ditt liv som du är tacksam för och som du verkligen trivs med.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte arg på en medarbetare för att hen ofta är sen. Om du börjar luska i varför den här personen beter sig på det här viset kommer du att inse att det är av väldigt specifika skäl. Kvällen handlar om att vara alert och på plats.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska egensinnig av dig och det märks på mer än ett sätt. Du kan vara både sarkastisk och lite småelak, men det är mer en fasad du gömmer dig bakom när du känner dig osäker. Egentligen är du världens snällaste.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons