Torsdag 23/2

23 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen så orkar du inte bråka med en ung släkting utan du flyr fältet istället. Kanske inte den mognaste utvägen, men ibland får man nog och det fick du idag. På kvällen passar du på att uppdatera dig lite om saker som sker omkring dig.

Oxen 20/4-20/5

Det händer en hel del saker i din omgivning just nu och det gäller att hänga med i svängarna. Både privat på jobbet är det mycket konflikter och du försöker hålla dig utanför dem så lång det går, men det är inte helt enkelt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du inte har rätt att skvallra om en bekants hemlighet, men det är väldigt frestande. Du har inte bett om att få höra den här hemligheten och nu gnager den på dig och du vill för den vidare. Här är det samvetet mot behovet att få dela med sig av vad du vet.

Kräftan 21/6-22/7ll

Du är på ett strålande gott humör den här torsdagen. Det finns en person som har börjat prata mer och mer med dig vilket får dig att må bra. Du vet inte vad som ligger bakom den här förändringen och du föredrar att inte rota för djupt i det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar om att vara effektiv och inte glömma något viktigt. Det blir en bra och produktiv dag där fokus ligger på att få saker gjorda och att komma hem så tidigt som möjligt. Kvällen bjuder på en överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar torsdagen lite som den kommer . Det är så mycket som sker på jobbet att det är svårt att planera in saker för lång i förväg eftersom du inte har tillgång till all information som du behöver ha. Kvällen blir varierande.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen tar du tag i ett problem som har med pappersarbete att göra. Inte din favorit, men du vet att det måste göras. Kvällen handlar i övrigt om att kunna förlåta någon som du tycker har gjort fel mot dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte så bra på att lätta ditt hjärta i olika sammanhang, därför blir det lite av en kamp idag när du vill vara helt ärlig mot en viss person. Du måste öppna upp dig och det tycker du är svårt. Kvällen bjuder på en del nya tankar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du är ut på hal is när du frågar en vän om något som du egentligen inte har med att göra. Du vill bita dig i tungan samtidigt som det kanske är bra att du är så frispråkig som du är. På jobbet handlar det mycket om ekonomi just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir en rolig och spännande dag där fokus ligger på att få olika detaljer att fungera. Du jobbar på bra och du trivs både med din fritidssysselsättning och med ditt arbete. En nära vän hjälper dig att förverkliga en dröm som du har.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant men stressig dag där du förväntas göra mer än du brukar. Din effektivitet är inte på topp, men det spelar ingen roll eftersom du ändå presterar bättre än många av dina kollegor.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att nå fram till en vän idag och det gör dig ledsen. Du skulle så gärna vilja få den här personen att slappna av lite och inte ta så allvarligt på situationen. Hen mår dåligt och har prestationsångest vilket hen inte borde ha.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons