Fredag 24/2

24 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Att prat om människor är sämre än att prata med dem och det borde du veta men ändå så hamnar du i en situation där du hela tiden pratar bakom en tredje parts rygg. Du vet inte hur du ska komma ur den här situationen.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en effektiv, rolig och lite annorlunda dag där fokus ligger på att hinna med så mycket som möjligt samtidigt som du inte vill tappa fredagsfeelingen. Du vet hur du ska kombinera arbete och nöje.

Tvillingarna 21/5-20/6

Var den du är så kommer du lyckas med dina planer idag. Det är när du sätter upp en fasad av att vara något inte är som du hamnar på hal is. Du är ingen bra skådespelare och det märks tydligt när du går in i en roll.

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du ta hand om en person som egentligen inte behöver någon omvårdnad, men du kan inte låta bli att vilja sköta om hen ändå. Det finns något sårbart hos den här personen som gör att du inta kan låta bli att bli beskyddande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är fredag idag och då är Lejonet alltid på topphumör . Oavsett om du arbetar i helgen eller är ledig så är det här din dag framför andra. Det blir massor av bus, upptåg och skratt. Under kvällen försöker du lösa en konflikt inom släkten.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar kanske inte så lyckat. Du tycks vara försenad och du hinner inte med det du ska göra. Under eftermiddagen och kvällen lyckas du tag i ett problem som egentligen hör lördagen till, men det är bra om det går att lösa redan nu.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska envis och det hjälper dig den här fredagen. Normalt sett är du en flexibel person som sällan tar beslut utan föredrar att andra tar dem åt dig, men idag får påverkan från lite mer stabila tecken och då har du lättare att fokusera.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på olika utmaningar. Du är inte så sugen på att ta dig an alla, samtidigt så vet du att du måste försöka hinna med så mycket som möjligt den här fredagen annars kommer du att halka efter. Kvällen blir intressant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir vad du gör den till och du vill verkligen göra något speciellt den här fredagen. Det blir en rolig och varierande dag med fokus på detaljer. Under eftermiddagen får du möjligheten att imponera stort på en chef.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir klart den bästa dagen den här veckan. Då passar du på att verkligen umgås med dina vänner och njuta av den festliga stämningen på jobbet. På kvällen förbereder du en resa av något slag. Kanske ska du åka bort ett par dagar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött och irriterad på att inget går din väg idag. Genom at försök få alla pusselbitar att trilla på plats så kan det blir att du får jobba senare än du tänkt dig. Den resterande fredagen ägnar du helst åt släkt, vänner eller familj. Du vill inte vara ensam.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen går långsamt och du har svårt att motivera dig. Du känner dig lite svartsjuk på en vän som får mer uppmärksamhet än du idag och den svartsjukan kan ta en märklig form. Du döljer den bakom syrliga kommentarer och en lite dumdryg attityd.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons